Originale danske programmer, danmarkspremierer på de nyeste serier og Premier League

Originale danske programmer

På Xee finder ud helt unikke danske programmer. Tag fx sydpå med Peter Falktoft og Esben Bjerre i serien ’I Mexico går det godt’. Mød det danske komikertalent Melvin Kakoozas i den hylende morsomme serie ’Sunday’. Eller følg med i Julie og Jespers op- og nedture i den prisvindende serie ’29’. Alle serier er egenproducerede YouSee Originals – og du kan godt glæde dig til endnu mere dansk underholdning!

Først med nogle af verdens største serier

Xee har eksklusive rettigheder til en lang række amerikanske serier. Det betyder bl.a., at du kan se masser af populære serier på Xee, inden at de har haft premiere andre steder. Se fx danmarkspremieren på 9. sæson af ‘The Walking Dead’, 2. sæson af ‘The Good Doctor’ og 9. og sidste sæson af ‘Suits’ på Xee.

Se Premier League på Xee

På Xee kan du følge dit favorithold i Premier League. Vi viser nemlig alle de Premier League-kampe, der bliver sendt om fredagen, søndagen og midt i ugen. Det er den populære danske tv-vært Signe Vadgaard, der styrer slagets gang, når verdens bedste fodbold ruller over skærmen.


Læs mere om Premier League på Xee

Sommerserier på Xee

Sommer er lig med serietid. Og hele sommeren kan du se premierer på både danske programmer og udenlandske serier. Se fx det helt nye danske format ’Praktikanten’, eller hvad med de nye afsnit af ’Suits’, ’The Orville’, ’The Resident’ og ’Family Guy’? 
 

Du kan se Xee, hvis du har YouSee Tv 

Alle med YouSee Tv har adgang til Xee. Både til selve tv-kanalen, men også til at kunne streame alt indhold.
Hos langt de fleste ligger Xee på kanalplads 4, men kan du ikke finde kanalen der – så fortvivl ikke. Du har stadig adgang til Xee. Den ligger bare på en af dine andre kanalpladser.
 

Stream alt indhold, når det passer dig

Du kan streame al indhold fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Det kræver bare, at du har en YouSee Tv-boks, eller at du henter YouSee Tv & Film-appen. Søg på den serie du vil se, eller find hele udvalget under menupunktet Serier og herunder Xee.

Sådan ser du Xee i appen

Spørgsmål til Xee?

Har du spørgsmål til Xee eller indholdet i din tv-pakke, kan du ringe til os på 70 70 40 40.