Xee er for dig, der elsker underholdning

Du vil hurtigt opdage, at Xee er en kanal med underholdning i højsædet. Læn dig tilbage og se de nyeste sæsoner af ‘Family Guy’, ‘Suits’ og ‘The Passage’. Og grin med, når vi viser den prisbelønnede komedieserie ’29’ og ’30’ om Julie og Jesper, som har vundet Tv-prisen for ’Bedste satire/comedy’, og som er blevet nomineret til en Robert-pris. ’31’ har premiere på Xee den 28. marts.

Først med nogle af verdens største serier

Xee har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer. Fx viser vi lige nu sæson 8 af ’Suits’, som de første i Danmark. Se med hver onsdag kl. 21.50. Eller stream afsnittene inden 21 dage i YouSee Tv & Film-appen. Du kan nu også se danmarkspremieren på sæson 2 af ’The Good Doctor’. Alle afsnit ligger allerede tilgængelige i appen.

Se Premier League på Xee

Elsker du at se med, når Christian Eriksen og Kasper Schmeichel brillerer i Premier League? Så er der godt nyt! Vi har nemlig sikret os tv-rettighederne til at vise halvdelen af kampene i Premier League på Xee, når 2019/2020 sæsonen sparkes i gang. Den anden halvdel af kampene vises fortsat på TV3+ og TV3 Max.

Du kan se Xee, hvis du har YouSee Tv 

Xee bliver automatisk en del af vores Grundpakke fra den 20. januar 2019 – uden det koster ekstra. Det betyder, at alle der har tv fra YouSee får fri adgang til den nye danske underholdningskanal. Både til selve tv-kanalen, men også til at kunne streame alt indhold.

Stream alt indhold, når det passer dig

Du kan streame al indhold fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Det kræver bare, at du har en YouSee Tv-boks, eller at du henter YouSee Tv & Film-appen. Søg på den serie du vil se, eller find hele udvalget under menupunktet Serier og herunder Xee.

Sådan ser du Xee i appen

Her finder du Xee på dit tv

Xee ligger hos langt de fleste på kanalplads 4, men kan du ikke finde kanalen der – så fortvivl ikke. Du har stadig adgang til Xee. Den ligger bare på en af dine andre kanalpladser.

Læs mere

 

Spørgsmål til Xee?

Har du spørgsmål til Xee eller indholdet i din tv-pakke, kan du ringe til os på 70 70 40 40.