Xee er for dig, der elsker underholdning

Du vil hurtigt opdage, at Xee er en kanal med underholdning i højsædet. Grin med til den nye danske komedieserie ’Sunday’ og til serien ’29’ og ’30’, som er blevet  nomineret til Årets Serie i 2018 og til en Robert-pris i 2019. Og læn dig tilbage og se de nyeste sæsoner af ‘Family Guy’, ‘Suits’ og ‘The Passage’.

Først med nogle af verdens største serier

En af Xee’s mange fordele er kanalens eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer. Fx viser vi sæson 8 og 9 af 'The Walking Dead', som de første i Danmark. Og der bliver løbende annonceret nye danmarkspremierer og unikke tv-programmer, som kun kan ses på kanalen.


THE WALKING DEAD TM & © 2018 AMC Network Entertainment LLC.  All rights reserved.

Du kan se Xee, hvis du har YouSee Tv 

Xee bliver automatisk en del af vores Grundpakke fra den 20. januar 2019 – uden det koster ekstra. Det betyder, at alle der har tv fra YouSee får fri adgang til den nye danske underholdningskanal. Både til selve tv-kanalen, men også til at kunne streame alt indhold.

Stream alt indhold, når det passer dig

Du kan streame al indhold fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Det kræver bare, at du har en YouSee Tv-boks, eller at du henter YouSee Tv & Film-appen. Søg på den serie du vil se, eller find hele udvalget under menupunktet Serier og herunder Xee.

Sådan ser du Xee i appen

Her finder du Xee på dit tv

Xee ligger som udgangspunkt på kanalplads 4, men hvis du ikke kan finde kanalen der, er der en opdatering på vej fra vores side. Du har stadig adgang til kanalen, men indtil da kan du finde den på en af de andre kanalpladser. 

Læs mere

 

Hvordan udtaler man navnet?

Xee er et samarbejde mellem FOX og YouSee. X’et kommer fra FOX og udtales som et S. Præcis om ’xylofon’ og andre ord på dansk, hvor X er begyndelsesbogstav. Derfor bliver navnet på kanalen altså udtalt ’see’, som betyder ’se’ på dansk.

Spørgsmål til Xee?

Har du spørgsmål til Xee eller indholdet i din tv-pakke, kan du ringe til os på 70 70 40 40.