Xee er for dig, der elsker underholdning

På Xee finder du altid masser af nyheder. Du kan fx se de nyeste sæsoner af ‘Family Guy’ og ‘Suits’. Og grine med til den populære danske komedieserie ’Sunday’, der har Melvin Kakooza i hovedrollen. Glæd dig også til den 30. maj, hvor du kan komme med på en underholdende og anderledes rejse, når Peter Falktoft og Esben Bjerre rejser sydpå i serien ‘I Mexico går det godt’. 

Først med nogle af verdens største serier

Xee har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer. Fx viser vi lige nu sæson 8 af ’Suits’, som de første i Danmark. Se med hver onsdag kl. 21.50. Eller stream afsnittene inden 21 dage i YouSee Tv & Film-appen. Du kan nu også se danmarkspremieren på sæson 2 af ’The Good Doctor’. Alle afsnit ligger allerede tilgængelige i appen.

Se Premier League på Xee

Det bliver på Xee, at den nye Premier League-sæson sparkes i gang til august! Vi viser nemlig alle de kampe, der bliver sendt om søndagen, fredagen og midt i ugen. Og det bliver den populære danske tv-vært Signe Vadgaard, der vil styre slagets gang, når verdens bedste fodbold ruller over skærmen. Der er med andre ord alt mulig grund til at glæde sig!

Du kan se Xee, hvis du har YouSee Tv 

Xee bliver automatisk en del af vores Grundpakke fra den 20. januar 2019 – uden det koster ekstra. Det betyder, at alle der har tv fra YouSee får fri adgang til den nye danske underholdningskanal. Både til selve tv-kanalen, men også til at kunne streame alt indhold.

Stream alt indhold, når det passer dig

Du kan streame al indhold fra Xee, når det passer dig. Og når du streamer er der endda endnu mere underholdning at vælge imellem. Det kræver bare, at du har en YouSee Tv-boks, eller at du henter YouSee Tv & Film-appen. Søg på den serie du vil se, eller find hele udvalget under menupunktet Serier og herunder Xee.

Sådan ser du Xee i appen

Her finder du Xee på dit tv

Xee ligger hos langt de fleste på kanalplads 4, men kan du ikke finde kanalen der – så fortvivl ikke. Du har stadig adgang til Xee. Den ligger bare på en af dine andre kanalpladser.

Læs mere

 

Spørgsmål til Xee?

Har du spørgsmål til Xee eller indholdet i din tv-pakke, kan du ringe til os på 70 70 40 40.