Få Viaplay i din tv-pakke

Se 'Spider-Man: No Way Home' med Viaplay

#masser-af-film-de-bedste-serier-og-reality-tv
#yousee-play-giver-dig-frit-valg-paa-alle-hylder

Det får du:

Her kan du se, hvad du får adgang til med Viaplay i YouSee Play


#det-faar-du

Hvad kan man se på Viaplay?

På Viaplay kan du se storfilm, sjove serier, reality tv og film og serier til børn i alle aldre. Nedenunder kan du se et lille udvalg, at de film og serier, du kan se med Viaplay i din tv-pakke.

#hvad-kan-man-se-paa-viaplay

Storfilm i alle genrer

#storfilm-i-alle-genrer
#-heading

Serier og reality

#serier-og-reality

Til børn og barnlige sjæle

#til-boern-og-barnlige-sjaele
#se-viaplay-uanset-hvor-du-er
#bland-viaplay-ind-i-din-tv-pakke

FAQ - Værd at vide om Viaplay med YouSee

 1. Hvad er Viaplay?

  Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med en lang række danske og udenlandske film, serier og reality-programmer, du kender fra biografen og tv.

 2. Hvor mange kan se samtidigt?

  Du kan se Viaplay på op til 2 antal enheder på samme tid.

 3. Hvor mange enheder kan jeg se Viaplay på?

  Du får adgang til Viaplay igennem Viaplay-appen, som du kan hente til din mobil, tablet eller Smart Tv. Derudover kan du se et stort udvalg af titler på din tv-boks og YouSee Play-appen.

 4. Hvordan virker Viaplay med YouSee?

  Når du vælger Viaplay ind i din tv-pakke får du en aktiveringskode via email med et login til Viaplays egen platform. Derudover får du en række tv-kanaler fra Viaplay, serier og film direkte ind i din tv-pakke, som du kan se på din tv-boks eller på YouSee Play-app.

  Få hjælp til at aktivere Viaplay

 5. Kan jeg se sport med Viaplay i min tv-pakke?

  Du kan ikke se sport med Viaplay i din YouSee Play-pakke. Men vi har et stort udvalg af tv-kanaler, der viser de mest populære sportsligaer. Fx VM i fodbold, Premier League, Superliga, Champions League, Bundesliga, LaLiga og meget mere.

 6. Kan jeg se offline indhold med Viaplay?

  Ja, du kan downloade film og serier og se dem offline. Fx på på bilturen eller på i flyveren på vej på ferie.

 7. Hvor finder jeg Viaplay på YouSee?

  Du får adgang til Viaplays egen platform, hvor du kan se alle deres serier, film og realityprogrammer. Du får også fem tv-kanaler og en række udvalgte film og tv-serier direkte på din tv-boks og YouSee Play-app.

 8. Hvordan virker Viaplay på tv med YouSee tv-boks?

  Du får fem tv-kanaler samt et udvalg af film og serier på din tv-boks, som også ligger tilgængelig på din YouSee Play-app og web. For at se Viaplays tv-kanaler, film og serier skal du trykke på menupunktet Kanaler og derefter Viaplay.

 9. Hvordan får jeg Viaplay på mit tv?

  Du kan se Viaplay med YouSee Play på dit tv på flere måder. Enten via din tv-boks eller YouSee Play-app, som du kan downloade til Android og iOS. Du har også adgang til Viaplay-appen, som du også kan hente til dit Smart Tv.

 10. Hvem udbyder Viaplay?

  YouSee udbyder Viaplay en del af din tv-pakke med Bland Selv. Og du kan skifte Viaplay ud med tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. På den måde sparer du ekstra regninger på dine streamingtjenester, fordi du får dem gennem dit tv-abonnement.

 11. Skal jeg vælge Viaplay eller Netflix?

  Viaplay og Netflix er to forskellige streamingtjenester med hver deres forskellige udvalg af film og serier. På Netflix kan du se seriehits som 'The Crown', 'Dronninggambit' og 'Stranger Things'. Mens det er på Viaplay, at du kan se 'Familien fra Bryggen', 'Greys hvide verden' og 'Blacklist'.

  Men vi har gode nyheder til dig, som ikke kan vælge. Med YouSee Play kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, som det passer. Så kan du have Viaplay en måned og Netflix den næste.

 12. Viaplay vs. C More - hvad skal jeg vælge?

  De to streamingtjenester har hver sit udvalg af unikke film og serier. Kan du ikke vælge mellem de to streamingtjenester? Så har vi gode nyheder.

  Med en YouSee Play tv-pakke behøver du nemlig ikke fastlægge dig på én streamingtjeneste. Du blander selv dine tv-kanaler og streamingtjenester, så du både kan have Viaplay og C More. Du kan også bytte dine streamingtjenester ud, som det passer dig.

 13. Er Viaplay og Viasat det samme?

  Nej, Viaplay og Viasat er ikke det samme. Viaplay er Nordens største streamingtjeneste med film, tv-serier og reality-programmer. Viasat er en tv-udbyder.

 14. Er Viaplay og Viafree det samme?

  Nej, Viaplay og Viafree er ikke det samme. Viaplay er en betalt streamingtjeneste mens Viafree er en åben streamingtjeneste fra Viasat, hvor du kan se en række udvalgte programmer fra TV3 gratis. Fordelen ved Viaplay er, at du kan se mange flere film og serier, end du kan på Viafree - alt sammen helt uden reklamer.

 15. Er Viaplay og Dplay det samme?

  Nej, Viaplay er Dplay er ikke det samme. Viaplay er en streamingtjeneste ejet af Nordic Entertainment Group. Her kan du se film, tv-serier og realityprogrammer fra TV3. Dplay er Discoverys streamingtjeneste, hvor du primært kan se tv-programmer fra Kanal 4 og Kanal 5.

#faq-vaerd-at-vide-om-viaplay-med-yousee