Ændringer i Grundpakken

Læs om den nye kanal – og den kanal, der udgår.

Nyt i Grundpakken

TV 2 Charlie bliver en del af Grundpakken fra den 1. januar 2020. Har du TV 2 Charlie i forvejen, vil kanalen selvfølgelig ikke optræde dobbelt i din tv-pakke. Læs mere om, hvad det betyder for dig i det brev eller den mail, du modtager fra os.
TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

En kanal til dem, der er vilde med hyggelige programmer med kendte og dygtige værter. Her kan du se Sygeplejeskolen, den nye danske krimiserie Dan Sommerdahl, talkshowet Hos Hans, Spørg Charlie, danske film … og meget mere.

👇 center stretch

Populært på TV 2 Charlie

👇 center stretch

Spørg Charlie

Michael Meyerheim inviterer et panel af kendte danskere til at hjælpe seerne med store og små dilemmaer i 'Spørg Charlie'. 

Sygeplejeskolen

I  TV 2 Charlies populære tv-serie følger man om livet som sygeplejeelev på Fredenslund sygehus i 1950erne.

Hvem vil være millionær?

15 spørgsmål til millionen og fire livliner. 'Hvem vil være millionær' er rykket til TV 2 Charlie. Programmet er, som du kender det, men krydret med et par nye spændende tiltag.
#nyt-i-grundpakken

Kanal 5 udgår fra Grundpakken pr. 1. januar 2020

Kanalerne fra Discovery Networks flytter ud af vores faste tv-pakker pr. 1. januar 2020. 

 


DR lukker tre kanaler i det nye år

DR har meddelt, at de lukker DR3, DR Ultra og DR K den 2. januar 2020 i forlængelse af den nye public service-kontrakt. Du vil stadig kunne se mange af programmerne fra kanalerne efter 2. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

#kanal-5-udgaar-fra-grundpakken-pr-1-januar-2020

Din tv-pakke er fyldt med ekstra underholdning

Med tv fra YouSee får du meget mere end de kanaler, der ligger i din tv-pakke. Du får også masser af ekstra underholdning – og et stort tv-arkiv, der gør det nemt at se de udsendelser, du missede. Se her, hvad du bl.a. har adgang til:
#din-tv-pakke-er-fyldt-med-ekstra-underholdning
#faa-inspiration-til-nye-tv-oplevelser

Spørgsmål og svar

 1. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.
 2. Hvorfor har I ikke en aftale med Discovery Networks?

  Der er flere grunde - en af dem er sportsrettigheder. Hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi ofte også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler, så behovet for store pakker stiger. Det er ikke i tv-kundernes interesse, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. 
 3. Hvad skal der til for at lave en aftale?

  Vi vil gerne lave en aftale med Discovery, hvor fx landsholdets kvalifikationskampe ligger i de faste pakker, men ikke hvis det samtidig betyder, at vi skal tvinge adskillige andre kanaler med dalende seertal ind i de faste pakker også. 

  Valgfriheden er et endnu større krav både i dag og fremover, og danske tv-seere vil i langt højere grad end tidligere selv bestemme deres tv-indhold - og det er et vilkår, vi som tv-udbydere skal imødekomme.

 4. Har I overhovedet forhandlet?

  Vi har forhandlet i 6 måneder og vi forhandler fortsat med Discovery. Det har været diskuteret flere forskellige modeller i forhandlingerne; både med Discoverys indhold som en del af Bland Selv og modeller, hvor f.eks. landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af de faste pakker. Ingen af disse, er vi endnu kommet til enighed om.
 5. Hvor skal jeg nu se sport?

  Du kan stadig på tværs af tv-kanalerne i de faste tv-pakker se både Superligaen, OL i Tokyo og EM-slutrunden i fodbold til sommer. Herudover kan du opleve alle kampene fra Premier League, Champions League, Tour de France og se alle løb fra Formel 1. Se det fulde sportsoverblik her.
 6. Hvordan kan jeg se de kanaler, der udgår af de faste pakker?

  I resten af 2019 kan du naturligvis stadig se alle dine kanaler fra Discovery. Vi ønsker stadig at lave en aftale med Discovery Networks, så vi kan tilbyde deres indhold i vores tv-produkter, aftalen kommer desværre bare ikke på plads fra januar 2020 og derfor kan du ikke se deres kanaler fra årsskiftet via YouSees tv-pakker.
 7. Får jeg sort skærm den 1. januar, hvis jeg har kanaler, der udgår?

  Nej, du får bestemt ikke sort skærm. De kanaler, der udgår fra de faste pakker, bliver erstattet af andre kanaler med masser af underholdning.
 8. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig. Alle breve/mails bliver sendt afsted fra uge 40 til uge 48.
 9. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer. Du vil få et personligt brev eller en personlig mail, som fortæller, hvad der evt. sker af ændringer for dig.
 10. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.
#spoergsmaal-og-svar