Grundpakken er mere end tv-kanaler

Se Rocketman på Paramount+

Ny kanal i Grundpakken

TV 2 Charlie er allerede blevet en del af din Grundpakke. Her kan du læse mere om kanalen og dens populære programmer.
TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

En kanal til dem, der er vilde med hyggelige programmer med kendte og dygtige værter. Her kan du se Sygeplejeskolen, den nye danske krimiserie Dan Sommerdahl, talkshowet Hos Hans, Spørg Charlie, danske film … og meget mere.

👇 center stretch

Populært på TV 2 Charlie

👇 center stretch

Spørg Charlie

Michael Meyerheim inviterer et panel af kendte danskere til at hjælpe seerne med store og små dilemmaer i 'Spørg Charlie'. 

Sygeplejeskolen

I  TV 2 Charlies populære tv-serie følger man om livet som sygeplejeelev på Fredenslund sygehus i 1950erne.

Hvem vil være millionær?

15 spørgsmål til millionen og fire livliner. 'Hvem vil være millionær' er rykket til TV 2 Charlie. Programmet er, som du kender det, men krydret med et par nye spændende tiltag.
#ny-kanal-i-grundpakken
#prisvindende-underholdning-paa-xee

Tv-kanalerne i Grundpakken

Her kan du se alle de kanaler, som du får med i Grundpakken.

 

#-heading
#faa-valgfrihed-i-din-tv-pakke-med-bland-selv
#-heading

Din tv-pakke er fyldt med ekstra underholdning

Med tv fra YouSee får du meget mere end de kanaler, der ligger i din tv-pakke. Du får også masser af ekstra underholdning – og et stort tv-arkiv, der gør det nemt at se de udsendelser, du missede. Se her, hvad du bl.a. har adgang til:
#din-tv-pakke-er-fyldt-med-ekstra-underholdning
#glaed-dig-til-2020-et-stort-sportsaar
#faa-inspiration-til-nye-tv-oplevelser

Spørgsmål og svar

 1. Nye kanaler ved årsskiftet – hvor og hvornår finder jeg dem?

  Discovery Networks’ kanaler er desværre ikke tilgængelige hos os efter årsskiftet. I stedet får du en eller flere nye kanaler, alt efter hvilken tv-løsning du har. Dem kan du allerede nu se via din YouSee Tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk. Du finder dem sidst i din liste over kanaler. 

  Hvis du ikke har en tv-boks eller adgang til YouSee Tv & Film-appen, kan du se dine nye kanaler fra 1. januar 2020. De vil være at finde på de pladser, hvor dine Discovery-kanaler lå, indtil vi ændrer på kanalrækkefølgen i løbet af januar/begyndelsen af februar.
 2. Skal jeg genindlæse mine kanaler – og hvornår?

  Hvis du ikke har en YouSee Tv-boks:
  Når tv-kanalerne får sine endelige pladser i løbet af januar/i begyndelsen af februar 2020, skal du genindlæse dine kanaler. Se her, hvordan du gør.

  Hvis du har tilmeldt dig e-kommunikation fra os, får du en mail fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads. 
  Hvis du ikke har tilmeldt dig e-kommunikation fra os, modtager du et brev fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads, og en vejledning om, hvordan du finder kanalerne.

  Hvis du har en YouSee Tv-boks:
  Når tv-kanalerne får sine endelige pladser i løbet af januar/begyndelsen af februar 2020, indlæses de automatisk. Det kan dog være en god idé at slukke og tænde din tv-boks. Du får en besked på din boks, når kanalerne har skiftet plads.

  Hvis du har tilmeldt dig e-kommunikation, får du en mail fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads.
  Hvis du ikke har tilmeldt dig e-kommunikation, får du ikke besked om den nye kanalrækkefølge. Du får dog en besked på din YouSee Tv-boks, når dine kanaler har skiftet plads.
   
 3. Mangler du DR-kanaler?

  DR har foretaget nogle ændringer i deres tv-kanaler. DR3, DR Ultra og DR K er lukket fra den 2. januar 2020. Du vil stadig dog kunne se mange af programmerne fra kanalerne, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app. DR 1, DR2 og DR Ramasjang fortsætter som tv-kanaler.
 4. Hvor kan jeg se TV 2 SPORT X?

  TV 2 SPORT X kan du vælge i Bland Selv.
 5. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.
 6. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.
#spoergsmaal-og-svar