Ændringer i Fuldpakken

Læs om de nye kanaler – og de kanaler, der udgår

Nyt i Fuldpakken

Her kan du se de kanaler, der bliver en del af Fuldpakken fra den 1. januar 2020. Har du en eller flere af disse kanaler i forvejen, vil de selvfølgelig ikke optræde dobbelt i din tv-pakke. Læs mere om, hvad det betyder for dig i det brev eller den mail, du modtager fra os.

Viasat Film Family

Kanalen viser animerede film med dansk tale, familieeventyr og klassiske børnefilm. Om aftenen kan du se alt lige fra danske klassikere til det nyeste fra Hollywood.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits er tv-kanalen for dem, som elsker gode film og dramaer. Her vises et godt miks mellem nye og klassiske filmhits – både blockbusters som kultklassikere.
 

Viasat Film Premiere

Her er du sikret top-underholdning hver aften. Viasat Film Premiere sender mere end 300 premierefilm om året fra de mest populære genrer, så du kan holde dig opdateret med de nyeste og bedste film.

Viasat Film Action

På Viasat Film Action får du stillet din tørst for actionfilm. Her kan du se de mest populære action- og spændingsfilm, der sender adrenalinniveauet i vejret. Der vises tre film fra 18-24 hver dag.
Viasat Ultra HD

Viasat Ultra HD

En kanal dedikeret til ultra HD kvalitet, som er en helt unik mulighed for at få en tv-oplevelse i særklasse. Her kan du se særligt udvalgte topopgør fra Champions League, Premier League samt mange andre store sportsbegivenheder. 
C More First

C More First

Med C More First får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film, før man kan finde dem på andre kanaler – og det sker uden reklameafbrydelser. 
C More Stars

C More Stars

På kanalen finder du både nye biografhits og gode, gamle klassikere, og her er et særligt fokus på populære genrer som action, komedie og drama.
C More Hits

C More Hits

C More Hits byder på både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se både storfilm og prisbelønnede, spændende dokumentarfilm hele døgnet rundt. 
 
C More Series

C More Series

Med C More Series får du adgang til en lang række af tidens mest populære tv-serier. Her kan du bl.a. se hits som Peaky Blinders, Vikings og Modus.
#nyt-i-fuldpakken

Kanaler der udgår af Fuldpakken

Her kan du se de kanaler, der udgår af Fuldpakken den 1. januar 2020.

Kunne du godt tænke dig, at din tv-pakke så anderledes ud? Så er Bland Selv måske noget for dig? Her kan du nemlig blande din egen tv- og streamingpakke. Fra 1. januar 2020 kan vi ikke længere tilbyde Discovery Networks’ kanaler. Vi vil stadig gerne vil lave en aftale med Discovery Networks.

DR lukker tre kanaler i det nye år
DR har meddelt, at de lukker DR3, DR Ultra og DR K den 2. januar 2020 i forlængelse af den nye public service-kontrakt. Du vil stadig kunne se mange af programmerne fra kanalerne efter 2. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

#kanaler-der-udgaar-af-fuldpakken
#tv-2-sport-x-til-alle-i-januar

Din tv-pakke er fyldt med ekstra underholdning

Med tv fra YouSee får du meget mere end de kanaler, der ligger i din tv-pakke. Du får også masser af ekstra underholdning – og et stort tv-arkiv, der gør det nemt at se de udsendelser, du missede. Se her, hvad du bl.a. har adgang til:
#din-tv-pakke-er-fyldt-med-ekstra-underholdning
#faa-inspiration-til-nye-tv-oplevelser

Spørgsmål og svar

 1. Nye kanaler ved årsskiftet – hvor og hvornår finder jeg dem?

  Discovery Networks’ kanaler er desværre ikke tilgængelige hos os efter årsskiftet. I stedet får du en eller flere nye kanaler, alt efter hvilken tv-løsning du har. Dem kan du allerede nu se via din YouSee Tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk. Du finder dem sidst i din liste over kanaler. 

  Hvis du ikke har en tv-boks eller adgang til YouSee Tv & Film-appen, kan du se dine nye kanaler fra 1. januar 2020. De vil være at finde på de pladser, hvor dine Discovery-kanaler lå, indtil vi ændrer på kanalrækkefølgen i løbet af januar/begyndelsen af februar.
 2. Skal jeg genindlæse mine kanaler – og hvornår?

  Hvis du ikke har en YouSee Tv-boks:
  Når tv-kanalerne får sine endelige pladser i løbet af januar/i begyndelsen af februar 2020, skal du genindlæse dine kanaler. Se her, hvordan du gør.

  Hvis du har tilmeldt dig e-kommunikation fra os, får du en mail fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads. 
  Hvis du ikke har tilmeldt dig e-kommunikation fra os, modtager du et brev fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads, og en vejledning om, hvordan du finder kanalerne.

  Hvis du har en YouSee Tv-boks:
  Når tv-kanalerne får sine endelige pladser i løbet af januar/begyndelsen af februar 2020, indlæses de automatisk. Det kan dog være en god idé at slukke og tænde din tv-boks. Du får en besked på din boks, når kanalerne har skiftet plads.

  Hvis du har tilmeldt dig e-kommunikation, får du en mail fra os med den præcise dato for, hvornår dine kanaler skifter plads.
  Hvis du ikke har tilmeldt dig e-kommunikation, får du ikke besked om den nye kanalrækkefølge. Du får dog en besked på din YouSee Tv-boks, når dine kanaler har skiftet plads.
   
 3. Mangler du DR-kanaler?

  DR har foretaget nogle ændringer i deres tv-kanaler. DR3, DR Ultra og DR K er lukket fra den 2. januar 2020. Du vil stadig dog kunne se mange af programmerne fra kanalerne, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app. DR 1, DR2 og DR Ramasjang fortsætter som tv-kanaler.
 4. Hvor kan jeg se TV 2 SPORT X?

  TV 2 SPORT X kan ses af alle YouSee tv-kunder på Ekstrakanalen i januar. Kanalen kan også vælges i Bland Selv.
 5. Oplever du manglende undertekster på C More og Viasat-kanalerne?

  Du skal selv slå undertekster til på dit tv. Det er forskelligt fra tv til tv, hvordan du gør det. Hvis du har problemer, anbefaler vi, at du kontakter din tv-producent.
 6. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.

 7. Hvorfor har I ikke en aftale med Discovery Networks?

  Der er flere grunde - en af dem er sportsrettigheder. Hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi ofte også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler, så behovet for store pakker stiger. Det er ikke i tv-kundernes interesse, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. 
 8. Hvad skal der til for at lave en aftale?

  Vi vil gerne lave en aftale med Discovery, hvor fx landsholdets kvalifikationskampe ligger i de faste pakker, men ikke hvis det samtidig betyder, at vi skal tvinge adskillige andre kanaler med dalende seertal ind i de faste pakker også. 

  Valgfriheden er et endnu større krav både i dag og fremover, og danske tv-seere vil i langt højere grad end tidligere selv bestemme deres tv-indhold - og det er et vilkår, vi som tv-udbydere skal imødekomme.

 9. Hvor skal jeg nu se sport?

  Du kan stadig på tværs af tv-kanalerne i de faste tv-pakker se både Superligaen, OL i Tokyo og EM-slutrunden i fodbold til sommer. Herudover kan du opleve alle kampene fra Premier League, Champions League, Tour de France og se alle løb fra Formel 1. Se det fulde sportsoverblik her.
 10. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig.
 11. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer.
 12. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.
#spoergsmaal-og-svar