Ændringer i Fuldpakken

Læs om de nye kanaler – og de kanaler, der udgår

Nyt i Fuldpakken

Her kan du se de kanaler, der bliver en del af Fuldpakken fra den 1. januar 2020. 
Har du en eller flere af disse kanaler i forvejen, vil de selvfølgelig ikke optræde dobbelt i din tv-pakke. Læs mere om, hvad det betyder for dig i det brev eller den mail, du modtager fra os.

Viasat Film Family

Kanalen viser animerede film med dansk tale, familieeventyr og klassiske børnefilm. Om aftenen kan du se alt lige fra danske klassikere til det nyeste fra Hollywood.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits er tv-kanalen for dem, som elsker gode film og dramaer. Her vises et godt miks mellem nye og klassiske filmhits – både blockbusters som kultklassikere.
 

Viasat Film Premiere

Her er du sikret top-underholdning hver aften. Viasat Film Premiere sender mere end 300 premierefilm om året fra de mest populære genrer, så du kan holde dig opdateret med de nyeste og bedste film.

Viasat Film Action

På Viasat Film Action får du stillet din tørst for actionfilm. Her kan du se de mest populære action- og spændingsfilm, der sender adrenalinniveauet i vejret. Der vises tre film fra 18-24 hver dag.
Viasat Ultra HD

Viasat Ultra HD

En kanal dedikeret til ultra HD kvalitet, som er en helt unik mulighed for at få en tv-oplevelse i særklasse. Her kan du se særligt udvalgte topopgør fra Champions League, Premier League samt mange andre store sportsbegivenheder. 
C More First

C More First

Med C More First får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film, før man kan finde dem på andre kanaler – og det sker uden reklameafbrydelser. 
C More Stars

C More Stars

På kanalen finder du både nye biografhits og gode, gamle klassikere, og her er et særligt fokus på populære genrer som action, komedie og drama.
C More Hits

C More Hits

C More Hits byder på både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se både storfilm og prisbelønnede, spændende dokumentarfilm hele døgnet rundt. 
 
C More Series

C More Series

Med C More Series får du adgang til en lang række af tidens mest populære tv-serier. Her kan du bl.a. se hits som Peaky Blinders, Vikings og Modus.
#nyt-i-fuldpakken

Kanaler der udgår af Fuldpakken

Her kan du se de kanaler, der udgår af Fuldpakken den 1. januar 2020.

Kunne du godt tænke dig, at din tv-pakke så anderledes ud? Så er Bland Selv måske noget for dig? Her kan du nemlig blande din egen tv- og streamingpakke. Fra 1. januar 2020 kan vi ikke længere tilbyde Discovery Networks’ kanaler. Vi vil stadig gerne vil lave en aftale med Discovery Networks – vi når det bare ikke på denne side af nytår.

DR lukker tre kanaler i det nye år
DR har meddelt, at de lukker DR3, DR Ultra og DR K den 2. januar 2020 i forlængelse af den nye public service-kontrakt. Du vil stadig kunne se mange af programmerne fra kanalerne efter 2. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

#kanaler-der-udgaar-af-fuldpakken

Din tv-pakke er fyldt med ekstra underholdning

Med tv fra YouSee får du meget mere end de kanaler, der ligger i din tv-pakke. Du får også masser af ekstra underholdning – og et stort tv-arkiv, der gør det nemt at se de udsendelser, du missede. Se her, hvad du bl.a. har adgang til:
#din-tv-pakke-er-fyldt-med-ekstra-underholdning
#faa-inspiration-til-nye-tv-oplevelser

Spørgsmål og svar

 1. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.

 2. Hvorfor har I ikke en aftale med Discovery Networks?

  Der er flere grunde - en af dem er sportsrettigheder. Hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi ofte også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler, så behovet for store pakker stiger. Det er ikke i tv-kundernes interesse, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. 
 3. Hvad skal der til for at lave en aftale?

  Vi vil gerne lave en aftale med Discovery, hvor fx landsholdets kvalifikationskampe ligger i de faste pakker, men ikke hvis det samtidig betyder, at vi skal tvinge adskillige andre kanaler med dalende seertal ind i de faste pakker også. 

  Valgfriheden er et endnu større krav både i dag og fremover, og danske tv-seere vil i langt højere grad end tidligere selv bestemme deres tv-indhold - og det er et vilkår, vi som tv-udbydere skal imødekomme.

 4. Har I overhovedet forhandlet?

  Vi har forhandlet i 6 måneder og vi forhandler fortsat med Discovery. Det har været diskuteret flere forskellige modeller i forhandlingerne; både med Discoverys indhold som en del af Bland Selv og modeller, hvor f.eks. landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af de faste pakker. Ingen af disse, er vi endnu kommet til enighed om.
 5. Hvor skal jeg nu se sport?

  Du kan stadig på tværs af tv-kanalerne i de faste tv-pakker se både Superligaen, OL i Tokyo og EM-slutrunden i fodbold til sommer. Herudover kan du opleve alle kampene fra Premier League, Champions League, Tour de France og se alle løb fra Formel 1. Se det fulde sportsoverblik her.
 6. Hvordan kan jeg se de kanaler, der udgår af de faste pakker?

  I resten af 2019 kan du naturligvis stadig se alle dine kanaler fra Discovery. Vi ønsker stadig at lave en aftale med Discovery Networks, så vi kan tilbyde deres indhold i vores tv-produkter, aftalen kommer desværre bare ikke på plads fra januar 2020 og derfor kan du ikke se deres kanaler fra årsskiftet via YouSees tv-pakker.
 7. Får jeg sort skærm den 1. januar, hvis jeg har kanaler, der udgår?

  Nej, du får bestemt ikke sort skærm. De kanaler, der udgår fra de faste pakker, bliver erstattet af andre kanaler med masser af underholdning.
 8. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig. Alle breve/mails bliver sendt afsted fra uge 40 til uge 48.
 9. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer. Du vil få et personligt brev eller en personlig mail, som fortæller, hvad der evt. sker af ændringer for dig.
 10. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.
#spoergsmaal-og-svar