Du har ekstra point at blande for

Du har fået 3 ekstra point i din Bland Selv-pakke, som du kan bruge på tv-kanaler og streamingtjenester frem til den 1. juli 2020. God fornøjelse!

#du-har-ekstra-point-at-blande-for

Vil du have flere film og serier?

Du kan bruge dine 3 ekstra point på en streamingtjeneste og få underholdning til alle derhjemme. Uanset om det skal være film, serier, naturprogrammer eller noget helt andet, så er der en streamingtjeneste til dig. Mangler du point? Så kan du nemt frigive point ved at fravælge kanaler eller streamingtjenester, du ikke bruger. 

Få mere at vide om streamingtjenesterne her:

#vil-du-have-flere-film-og-serier

Vælg de tv-kanaler, du gerne vil have

Du kan selvfølgelig også bruge dine ekstra point på nye tv-kanaler. Vi har kanaler i et stort udvalg af genrer – her er noget til enhver smag. Fx dokumentar, sport og nyheder. En kanal har en værdi af 1 point og kan udskiftes igen efter 30 dage. Det betyder, at du kan nå at prøve flere forskellige kanaler af frem til d. 1. juli.

Få overblikket over tv-kanaler her:

#vaelg-de-tv-kanaler-du-gerne-vil-have

#

Har du spørgsmål?

 1. Kan jeg vælge både tv og streamingtjenester for de ekstra point?

  Ja. Du bestemmer selv, om du vil vælge tv-kanaler eller streamingtjenester – eller begge dele – for dine ekstra point. 

  Tv-kanaler har en værdi af 1 point. Streamingtjenester varierer pointmæssigt, alt efter hvilken du vælger. 

  Hvis du vil bruge de 3 point på streaming, kan du fx vælge mellem Min Bio, Disney Channels XTRA eller Nick+. 

  Mangler du point til en tv-kanal eller streamingtjeneste, du gerne vil have, så kan du også frigive point ved at fravælge kanaler/streamingtjenester, du ikke bruger. 

 2. Hvordan vælger jeg mine kanaler og streamingtjenester?

  Du kan vælge tv-kanaler og streamingtjenester på tv.yousee.dk, i YouSee Tv & Film-appen og på din tv-boks. Find ’Bland Selv’ i menuen under ’Indstillinger’, og vælg de tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Når du har valgt en ny tv-kanal eller streamingtjeneste, kan du se den inden for en time.

 3. Hvor længe kan jeg bruge pointene?

  Du kan bruge dine point frem til den 1. juli 2020. Når det bliver juli måned, minder vi dig selvfølgelig om, hvornår du skal huske at fjerne tv-kanaler og/eller streamingtjenester for de 3 point. Hvis du ikke fravælger, fjerner vi automatisk det indhold, du sidst har valgt.
   
  Vi sender dig også en vejledning, så du ved, præcis hvad du skal gøre til den tid for at fravælge kanalerne og/eller streamingtjenesterne. 
 4. Kan jeg beholde mine ekstra point efter 1. juli?

  Du kan desværre ikke beholde dine ekstra point. Men hvis der er noget indhold, du er blevet glad for, har du to muligheder:

  Du kan beholde indholdet ved at fravælge de tv-kanaler/streamingtjenester, du ikke bruger – og på den måde frigive point. 

  Du kan skifte til en Bland Selv-pakke med flere point – medmindre du allerede har vores største pakke med 36 point. Har du Bland Selv 10 eller Bland Selv 20, kan du skifte til en større pakke og få flere point.

 5. Hvorfor kan jeg ikke se de ekstra 3 point, der hvor jeg blander min pakke?

  Når du blander, kan du se et pointhjul, som viser det antal point, du allerede har brugt. Med de ekstra point er hjulet i øjeblikket ikke fyldt ud. Det er sådan, du kan se, at der stadig er ledige point. Vælg og skift derfor tv-kanaler og streamingtjenester. Du skal bare sørge for, at hjulet fortsat viser grønt ligesom eksemplet herunder. Bliver hjulet rødt, skal du fravælge indhold.

  Kan du stadig ikke se eller vælge indhold for de ekstra 3 point, sidder vi klar til at hjælpe på telefon 70 70 40 40.


#har-du-spoergsmaal