Nyt indhold i din tv-pakke

Læs mere herunder.

Ekstra underholdning i julen

Ved årsskiftet får du nye kanaler i din tv-pakke. Men du behøver ikke vente helt til januar – for du kan allerede nu se dine nye tv-kanaler på din tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk. Og i december får du endda endnu mere underholdning. Du får nemlig også fri adgang til den spændingsfyldte filmkanal Viasat Film Action og til endnu flere film og serier, som du kan streame i hele julemåneden. Til dig. Fra YouSee.
#ekstra-underholdning-i-julen
#vi-tilpasser-os-danskernes-tv-vaner

Vi udskifter nogle kanaler

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tv-løsning, og det er en af grundene til, at vi udskifter nogle af kanalerne i vores tv-pakker. Klik på din tv-pakke, og læs mere om ændringerne.

#vi-udskifter-nogle-kanaler

Du kan fortsat se masser af sport


Alt efter, hvilken pakke du har, kan du stadig se landsholdet spille EM i fodbold. Du kan stadig se de bedste kampe fra Superligaen. Og du kan stadig se OL. Og så kan du selvfølgelig som altid se Premier League, Champions League, Formel 1 og meget meget mere. 

Klik på knappen
, og få et overblik over al den sport, du kan se på vores kanaler. 
#du-kan-fortsat-se-masser-af-sport
#endnu-mere-underholdning-paa-xee
#-heading
#faa-tv-2-play-i-din-tv-pakke
#-heading
#mere-sport-i-bland-selv

Se det hele på alle dine skærme


Har du en tv-boks, kan du se alt det nye indhold på din store tv-skærm. Og henter du YouSee Tv & Film-appen til tv, mobil eller tablet, kan du også se det hele, hvor og når du vil. Det gælder naturligvis også via Chromecast og Apple TV.


#se-det-hele-paa-alle-dine-skaerme

Spørgsmål og svar

 1. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.

  Har du brug for et overblik over, hvilke populære programmer og sportsbegivenheder, du kan se når du har tv fra YouSee? Se vores inspirationsguide.

 2. Hvorfor har I ikke en aftale med Discovery Networks?

  Der er flere grunde - en af dem er sportsrettigheder. Hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi ofte også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler, så behovet for store pakker stiger. Det er ikke i tv-kundernes interesse, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal.

  Læs pressemeddelelse

 3. Hvad skal der til for at lave en aftale?

  Vi vil gerne lave en aftale med Discovery, hvor fx landsholdets kvalifikationskampe ligger i de faste pakker, men ikke hvis det samtidig betyder, at vi skal tvinge adskillige andre kanaler med dalende seertal ind i de faste pakker også. 

  Valgfriheden er et endnu større krav både i dag og fremover, og danske tv-seere vil i langt højere grad end tidligere selv bestemme deres tv-indhold - og det er et vilkår, vi som tv-udbydere skal imødekomme.

 4. Har I overhovedet forhandlet?

  Vi har forhandlet i 6 måneder og vi forhandler fortsat med Discovery. Det har været diskuteret flere forskellige modeller i forhandlingerne; både med Discoverys indhold som en del af Bland Selv og modeller, hvor f.eks. landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af de faste pakker. Ingen af disse, er vi endnu kommet til enighed om.
 5. Hvor skal jeg nu se sport?

  Du kan stadig på tværs af tv-kanalerne i de faste tv-pakker se både Superligaen, OL i Tokyo og EM-slutrunden i fodbold til sommer. Herudover kan du opleve alle kampene fra Premier League, Champions League, Tour de France og se alle løb fra Formel 1. Se det fulde sportsoverblik her.
 6. Hvordan kan jeg se de kanaler, der udgår?

  I resten af 2019 kan du naturligvis stadig se alle dine kanaler fra Discovery. Vi ønsker stadig at lave en aftale med Discovery Networks, så vi kan tilbyde deres indhold i vores tv-produkter, aftalen kommer desværre bare ikke på plads fra januar 2020 og derfor kan du ikke se deres kanaler fra årsskiftet via YouSees tv-pakker.
 7. Får jeg sort skærm den 1. januar, hvis jeg har kanaler, der udgår?

  Nej, du får bestemt ikke sort skærm. De kanaler, der udgår fra de faste pakker, bliver erstattet af andre kanaler med masser af underholdning. Du kan læse mere kanalerne og deres indhold ved at klikke her.
 8. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig. Alle breve/mails bliver sendt afsted fra uge 40 til uge 48.
 9. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer. Du vil få et personligt brev eller en personlig mail, som fortæller, hvad der evt. sker af ændringer for dig.
 10. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.
#spoergsmaal-og-svar