Nyt indhold i din tv-pakke

Glæd dig bl.a. til nye serier fra Xee og storfilm fra Nordisk Film. Læs mere nedenfor.

De største sportsoplevelser kan du få hos YouSee

Lige nu sker der ingen ændringer i din tv-pakke. Og selvom vi ændrer i de faste tv-pakker, så vil der stadig være masser af sport fra januar 2020. Du kan bl.a. se Champions League, Premier League, Tour de France, Wimbledon og Formel 1.

EM i fodbold

Vi hepper selvfølgelig på det danske herrelandshold, og vi håber, at de kvalificerer sig til slutrunden, som sendes direkte på DR og TV3 – og som derfor kan ses af vores 1,2 mio. tv-kunder.

Superliga

Endnu flere vil fremover kunne følge Superligaen, når vi udvider Mellempakken med TV3 Sport og TV 3 Max. Disse kanaler viser nemlig 2/3 af alle kampene, inkl. ugens vigtigste kamp.

OL i Tokyo

Med YouSee Tv vil du kunne følge med, når DR sender fra OL i Tokyo 2020. DR har halvdelen af OL-rettighederne, og de sender desuden højdepunkter, analyser og sammendrag fra de vigtigste begivenheder.

Vi udskifter nogle kanaler

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tv-løsning, så du kan se de mest populære tv-kanaler. Det er en af grundene til, at vi udskifter nogle af kanalerne i vores faste tv-pakker. 

Du får en mail eller et brev senest i slutningen af november, hvor du kan se, hvis ændringerne har betydning for netop din tv-pakke. Har du spørgsmål, finder du mange svar nederst på siden.

Se det hele på alle dine skærme


Har du en tv-boks, kan du se alt det nye indhold på din store tv-skærm. Og henter du YouSee Tv & Film-appen til din mobil eller tablet, kan du også se det hele, hvor og når du vil. Det gælder naturligvis også via Chromecast og Apple TV.


Spørgsmål og svar

 1. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold. De kanaler, der ikke længere er en del af vores faste tv-pakker, vil vi gerne gøre tilgængelige i vores Bland Selv-univers, så du selv kan vælge dem til. 
 2. Hvornår ved jeg, hvilke kanaler der fortsat vil være en del af Bland Selv?

  Vi vil gerne tilbyde stor fleksibilitet og valgfrihed i vores Bland Selv-univers. Derfor arbejder vi lige nu på en aftale, der betyder, at du stadig vil have det samme store udvalg i Bland Selv som hidtil. Forhandlingerne er dog ikke afsluttet endnu, og derfor vil vi løbende holde dig opdateret her på siden. 
 3. Skal jeg så skifte til Bland Selv for at se de kanaler, der udgår?

  Ja. Vi vil fortsat gerne tilbyde tv-kanalerne via Bland Selv. Derfor har vi tilbudt Discovery Networks, der ejer de kanaler, der fra 1. januar 2020 udgår af de faste pakker, at tv-kanalerne fortsætter i Bland Selv. Så hvis du gerne vil have frihed til at sammensætte din egen tv- og streamingpakke, er Bland Selv det rigtige valg for dig.
 4. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig. Alle breve/mails bliver sendt afsted fra uge 40 til uge 48.
 5. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer. Du vil få et personligt brev eller en personlig mail, som fortæller, hvad der evt. sker af ændringer for dig.
 6. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.