Nyt indhold i din tv-pakke

Vi udskifter nogle kanaler

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tv-løsning, så du kan se de mest populære tv-kanaler. Det er en af grundene til, at vi udskifter nogle af kanalerne i Grund-, Mellem- og Fuldpakken. Klik på din tv-pakke og læs mere om ændringerne.

Vi har mange forskellige pakker – derfor får du direkte besked om, hvad ændringerne betyder for netop din tv-pakke senest i slutningen af november. Det er stadig vores ønske at kunne tilbyde kanalerne fra Discovery Networks i vores Bland Selv-univers. 

De største sportsoplevelser kan du få hos YouSee

Lige nu sker der ingen ændringer i din tv-pakke. Og selvom vi ændrer i de faste tv-pakker, så vil der stadig være masser af sport fra januar 2020. Du kan bl.a. se Champions League, Premier League, Tour de France, Wimbledon og Formel 1.

EM i fodbold

Vi hepper selvfølgelig på det danske herrelandshold, og vi håber, at de kvalificerer sig til slutrunden, som sendes direkte på DR og TV3-kanalerne – og som derfor kan ses af vores 1,2 mio. tv-kunder.

Superliga

2/3 af alle Superliga-kampene inkl. ugens vigtigste kamp (førstevalget), vises på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. Og faktisk vil endnu flere af vores tv-kunder fremover kunne følge Superligaen, idet vi udvider Mellempakken med både TV3 Sport og TV3 Max.

OL i Tokyo

Med YouSee Tv vil du kunne følge med, når DR sender fra OL i Tokyo 2020. DR har halvdelen af OL-rettighederne, og de sender desuden højdepunkter, analyser og sammendrag fra de vigtigste begivenheder.

Se det hele på alle dine skærme


Har du en tv-boks, kan du se alt det nye indhold på din store tv-skærm. Og henter du YouSee Tv & Film-appen til tv, mobil eller tablet, kan du også se det hele, hvor og når du vil. Det gælder naturligvis også via Chromecast og Apple TV.


Spørgsmål og svar

 1. Hvorfor ændrer I på de faste tv-pakker?

  Det gør vi, fordi danskernes tv-vaner ændrer sig. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde de kanaler og streamingtjenester, der er mest populære her i Danmark. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter ud af de faste pakker pr. 1. januar 2020 og erstattes med andet populært indhold.
 2. Hvordan kan jeg se de kanaler, der udgår af de faste pakker?

  Vi vil fortsat gerne tilbyde tv-kanalerne fra Discovery Network. Lige nu har vi ikke en aftale, men vores dør er stadig åben for dialog og forhandling. Vi  har haft et langt og godt samarbejde med Discovery Networks, og vi håber på, at vi kan finde en løsning i fællesskab.
 3. Får jeg sort skærm den 1. januar, hvis jeg har kanaler, der udgår?

  Nej, du får bestemt ikke sort skærm. De kanaler, der udgår fra de faste pakker, bliver erstattet af andre kanaler med masser af underholdning. Du kan læse mere kanalerne og deres indhold ved at klikke her.
 4. Hvornår forventer I en afklaring på forhandlingerne med Discovery Networks?

  Vi har været i forhandling med Discovery Networks siden foråret. Vi ønsker fortsat at tilbyde deres kanaler, og vi håber stadig på, at vi finder en løsning. Hvornår der ligger en afklaring, ved vi ikke pt., men vores dør er åben for dialog og forhandling. 

  Der er ingen tvivl om, at valgfriheden er et endnu større krav både i dag og fremover, og danske tv-seere vil i langt højere grad end tidligere selv bestemme deres tv-indhold - og det er et vilkår, vi som tv-udbydere skal imødekomme.
   
 5. Hvad betyder ændringerne for min tv-pakke?

  Vi har mange forskellige tv-pakker, og derfor er det svært at sige noget generelt om, hvad ændringerne kommer til at betyde for netop din tv-pakke. Derfor sender vi dig en personlig mail eller et personligt brev, hvor du kan læse helt præcist, hvad ændringerne har – eller ikke har – af betydning for dig. Alle breve/mails bliver sendt afsted fra uge 40 til uge 48.
 6. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Ændringerne i vores tv-pakker træder i kraft den 1. januar 2020. Indtil da vil din tv-pakke se ud, præcis som den plejer. Du vil få et personligt brev eller en personlig mail, som fortæller, hvad der evt. sker af ændringer for dig.
 7. Bliver min tv-pakke dyrere?

  Prisen på din tv-pakke stiger ikke den 1. januar. Sker der ændringer i pris eller indhold i løbet af 2020, vil vi naturligvis informere dig i god tid.