Masser af underholdning

Læs mere om alt det, du får med i din tv-pakke

Læs om alt det, du får med i din tv-pakke

#meget-mere-end-en-klassisk-tv-pakke
#vi-fylder-din-tv-pakke-med-premierefilm
#masser-af-sport-i-vente

Tv-kanalerne i Mellempakken

Her kan du se alle de kanaler, som du får med i Mellempakken.

 

#-heading

Har du spørgsmål?

Vi har samlet svar på noget af det, du måske gerne vil læse mere om her.
#har-du-spoergsmaal
#faa-valgfrihed-i-din-tv-pakke-med-bland-selv
#prisvindende-underholdning-paa-xee

Der er altid lidt ekstra i din tv-pakke

Med tv fra YouSee får du meget mere end de kanaler, der ligger i din tv-pakke. Du får også masser af ekstra underholdning. Se her, hvad du bl.a. har adgang til:

#der-er-altid-lidt-ekstra-i-din-tv-pakke
#-heading
#oplev-5g-foerst-i-danmark-med-yousee

Tag din underholdning med dig

- uanset hvor du er


Har du husket at hente din YouSee Tv & Film-app? Med appen kan du se alle dine tv-kanaler og al den ekstra underholdning, du har i din tv-pakke, på både mobil og tablet. Du kan også se tv på din pc ved at gå på tv.yousee.dk
 

#tag-din-underholdning-med-dig

Spørgsmål og svar

Om dit abonnement

 1. Kan jeg finde information om hvad der sker for min tv-pakke?

  Du modtager information om ændringerne enten via mail eller brev. Det sker i perioden fra den 7. oktober til slutningen af november.

 2. Hvornår får jeg besked om mine ændringer?

  Vi skriver til alle med tv fra YouSee i perioden fra den 7. oktober og frem til udgangen af november. Perioden strækker sig over et par uger, da der er mange, der skal have besked – og for at sikre, at alle, der har spørgsmål, får en god oplevelse, når de ringer til os.

 3. Hvornår træder ændringerne i kraft?

  Selve prisændringen sker pr. 1. januar 2021, men ændringer i din tv-pakke fx lukning af radiokanaler, Ekstrakanalen m.m. sker fra 30. december 2020.
 4. Hvorfor lukker I Ekstrakanalen?

  Selv om der helt sikkert er nogle, der sætter pris på Ekstrakanalen, er det kun et fåtal af alle med tv fra YouSee, der ser Ekstrakanalen. For at holde prisstigningerne på et minimum har vi derfor valgt at lukke den.

 5. Hvorfor lukker I radiokanalerne i tv-pakken?

  Selv om der helt sikkert er nogle, der sætter pris på at kunne lytte til radio via tv-pakken, er der færre kunder med tv fra YouSee, der gør brug af det. For at holde prisstigningerne på et minimum har vi derfor valgt at lukke radiokanalerne.

 6. Hvordan lytter jeg til radio fremover?

  Du kan lytte til radio via en DAB-radio eller en radio-app via din smartphone.

Om din regning

 1. Hvorfor skal jeg betale mere for min tv-pakke, når jeg ikke får mere?

  Det er vigtigt for os, at alle med YouSee Tv får et førsteklasses produkt på velfungerende platforme – med masser at vælge imellem. Bl.a. sportsrettigheder, indholdsrettigheder og ophavsrettigheder, der alt sammen er blevet dyrere gennem de seneste år. Prisen for en tv-pakke afspejler altså det indhold og de tjenester, der er med i den enkelte pakke.

  For de fleste med tv fra YouSee vil det dog fortsat være billigere at samle tv og streaming i Bland Selv. Her har du også fleksibiliteten til løbende at udskifte indhold efter behov. 

 2. Hvornår kan jeg se ændringerne på min regning?

  Du vil kunne se ændringerne på din regning fra første kvartal, som du vil modtage i december. Det er på den regning, at din pris bliver reguleret.

#spoergsmaal-og-svar