Få SkyShowtime i din tv-pakke

Se 'Top Gun: Maverick' på SkyShowtime

#fra-de-stoerste-filmstudier-i-verden
#yousee-play-giver-dig-frit-valg-paa-alle-hylder

Underholdning til hele familien

Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har vi noget til dig. Nedenunder kan du se en del af det store udvalg af underholdning, du har lige ved hånden.

#underholdning-til-hele-familien

Film for enhver smag

#film-for-enhver-smag
#-heading

Serier i timevis

#serier-i-timevis
#se-skyshowtime-paa-alle-dine-skaerme

Børn og barnlige sjæle

#boern-og-barnlige-sjaele
#faa-skyshowtime-i-din-tv-pakke-det-tager-2-min

Værd at vide om SkyShowtime

 1. Hvad er SkyShowtime?

  SkyShowtime er en ny streamingtjeneste, som byder på eksklusive titler fra nogle af verdens største filmstudier: Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime, Peacock, Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ og Sky Studios. Du får også originalproduktioner, eksklusive dramaer og storfilm, udvalgte eksklusive premiere-film samt en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer.

 2. Kan jeg vælge SkyShowtime med YouSee Play?

  Ja, du kan nemt få SkyShowtime med YouSee Play. Streamingtjenesten koster 6 point, og du kan gå ombord i de mange film og serier med det samme. Når du har valgt SkyShowtime, så vil du kunne se al indholdet fra streamingtjenesten via din tv-boks, YouSee Play-appen og play.yousee.dk.

 3. Kan jeg vælge SkyShowtime, hvis jeg har Bland Selv?

  Ja, du kan sagtens blande streamingtjenesten ind i din tv-pakke med Bland Selv. SkyShowtime koster 5 point, og du får adgang til den med det samme. Så kan du nemt se al SkyShowtime-indholdet via tv-boksen, YouSee Play-appen og play.yousee.dk

 4. Hvor kan jeg se SkyShowtime?

  Du kan se al indholdet fra SkyShowtime på din YouSee Tv-boks, via YouSee Play-appen og play.yousee.dk. På den måde kan du tage din underholdning med dig overalt.

 5. Er der forskel på SkyShowtime som fordel og SkyShowtime i YouSee Play eller Bland Selv? 

  Ja, der er lidt forskel på det indhold, du kan se. Hvis du har SkyShowtime som en fordel, så vil børneindholdet ikke være tilgængeligt, men du har præcis de samme film og serier, som i YouSee Play og Bland Selv-udgaven af SkyShowtime. Har du valgt SkyShowtime i YouSee Play eller igennem Bland Selv, så får du adgang til det fulde udbud. 

#vaerd-at-vide-om-skyshowtime