Bland Paramount+ ind i din tv-pakke

Se gyserhittet 'A Quiet Place Part II' på Paramount+

#populaere-film-og-serier-fra-hollywood
#har-du-ikke-tv-hos-yousee
#pris-spar-penge-med-paramount-i-din-tv-pakke

Underholdning til hele familien

Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har vi noget til dig. Nedenunder kan du se en del af det store udvalg af underholdning, du har lige ved hånden.

#underholdning-til-hele-familien

Film for enhver smag

#film-for-enhver-smag
#-heading

Serier i timevis

#serier-i-timevis

Se Paramount+ på alle dine skærme 


Du kan selvfølgelig se alle serier og film fra Paramount+ på din mobil, tablet og pc. Du skal bare hente din YouSee Tv & Film-app, så du altid har underholdning, uanset hvor du er - også når du er på farten.

Pssst... Har du et mobilabonnement hos YouSee, så er der ingen dataforbrug* når du bruger Tv & Film-appen på din mobil.

 

#se-paramount-paa-alle-dine-skaerme

Børn og barnlige sjæle

#boern-og-barnlige-sjaele

Værd at vide om Paramount+

 1. Hvad er Paramount+?

  Paramount+ er en helt ny streamingtjeneste som vil byde på eksklusive titler fra store amerikanske selskaber som SHOWTIME, CBS og Paramount Studios. Du kan også glæde dig til Paramount+ originalproduktioner, eksklusive dramaer og film fra Paramount, udvalgte eksklusive premiere-film samt en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer.

 2. Kan jeg vælge den nye streamingtjeneste Paramount+ i Bland Selv?

  Ja, du kan nemt blande den nye streamingtjeneste ind i din tv-pakke med Bland Selv. Så vil du kunne se alt Paramount+ indholdet via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.

 3. Jeg har allerede Paramount+, så er der nogle ændringer for mig?

  Vi har helt ekstraordinært valgt at give dig adgang til al det nye indhold, som den nye streamingtjeneste Paramount+ indeholder året ud. Ændringen for dig vil derfor være, at du får endnu flere film, serier, dokumentarer og mere børneindhold at vælge imellem.

 4. Hvor kan jeg se streamingtjenesten Paramount+?

  Du kan se Paramount+ på din YouSee Tv-boks, via YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.

 5. Får jeg automatisk den nye streamingtjeneste Paramount+?

  Hvis du har allerede har adgang til Paramount+ via dit tv-abonnement, har vi året ud valgt at give dig adgang til den nye version af Paramount+, fordi vi gerne vil forkæle dig med noget ekstra indhold. Hvis du ikke har Paramount+, men ønsker adgang, kan du vælge streamingtjenesten i Bland Selv.

 6. Hvad er forskellen på den nye streamingtjeneste og den, jeg allerede har i min tv-pakke?

  Den nye streamingtjeneste indeholder flere film, flere serier, flere dokumentarer og mere børneindhold. Så streamingtjenesten er en udvidet version af det, du allerede har. 

 7. Hvorfor hedder streamingtjenesten Paramount+ når det allerede eksisterer i forvejen?

  Vi kan godt forstå, at det er lidt forvirrende, at der nu lanceres en streamingtjeneste, der hedder det samme som det, vi har valgt at kalde vores indhold fra Paramount. Men det er et rent og skært tilfælde. Uanset navnet giver Paramount+ dig adgang til masser af film, serier, dokumentarer og børneindhold. Den nye streamingtjeneste vil dog indeholde lidt mere af det hele.

#vaerd-at-vide-om-paramount