Få Nordisk Film+ i tv-pakken

Se 'Ser du månen, Daniel' med Nordisk Film+

#det-stoerste-udvalg-af-danske-film
#nu-flytter-dansk-filmskat-og-min-bio-ind

Nye storfilm, danske klassikere og sjov for familiens yngste

Her kan du se lidt af det store udvalg af underholdning, du får med Nordisk Film+.

#nye-storfilm-danske-klassikere-og-sjov-for-familiens-yngste
#yousee-play-giver-dig-frit-valg-paa-alle-hylder

Nye storfilm fra Danmark og Hollywood

Masser af underholdning til hjemmebiografen.

#nye-storfilm-fra-danmark-og-hollywood
#-heading

Danske filmklassikere

Se eller gense perler fra den store danske filmskat.

#danske-filmklassikere
#se-nordisk-film-paa-alle-dine-skaerme

Det er for børn

Få masser af underholdning til familiens yngste og til de barnlige sjæle.

#det-er-for-boern
#bland-nordisk-film-ind-i-din-tv-pakke-det-tager-2-min

Få svar på spørgsmål om Nordisk Film+

 1. Skal jeg gøre noget for at få adgang til al det nye indhold fra Min Bio og Dansk Filmskat? 

  Har du allerede valgt Nordisk Film+ i din tv-pakke, så vil du helt automatisk få opgraderet dit indhold og få adgang til de danske filmklassikere fra Dansk Filmskat og børneindholdet fra Min Bio.

 2. Jeg har i Dansk Filmskat i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Fordi Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat samt masser af børneindhold fra Min Bio. Du får altså meget mere indhold, og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig flere point.

 3. Jeg har Min Bio i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Der kommer ikke til at ske noget med dit indhold. Du beholder Min Bio, og har adgang til alt det samme, som tidligere. Du vil dog ikke have adgang til streamingtjenesten Nordisk Film+.

 4. Jeg har Nordisk Film+ og Min Bio i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Fordi Min Bio flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 3 point, som du nu bruger på Min Bio. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.
 5. Jeg har Dansk Filmskat og Min Bio i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Fordi Min Bio og Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 3 point, som du nu bruger på Min Bio. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.
 6. Jeg har Dansk Filmskat, Min Bio og Nordisk Film+ i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Fordi Dansk Filmskat og Min Bio flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat, samt al børneindholdet fra Min Bio. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 7 point, som du nu bruger på Min Bio og Dansk Filmskat. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.
 7. Jeg har Dansk Filmskat og Nordisk Film+ i Bland Selv, hvad sker der med mit indhold?

  Fordi Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få en opdateret udgave af streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 4 point, som du nu bruger på Dansk Filmskat. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.
#faa-svar-paa-spoergsmaal-om-nordisk-film