Bland Netflix ind i din tv-pakke

Netflix i tv-pakken

Se 'Shadow and Bone' på Netflix nu

#originale-serier-og-masser-af-film

Se Netflix nemt med din tv-boks

Vi har gjort det nemt for dig at se film og serier på den store skærm med Netflix som kanal på din tv-boks. Det betyder, at du zapper direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i din tv-pakke, til Netflix. Du kan selvfølgelig også bruge Netflix-appen på din tablet og din telefon. Eller logge ind via din webbrowser. Så har du altid underholdning lige ved hånden.

#se-netflix-nemt-med-din-tv-boks
#har-du-ikke-tv-hos-yousee
#pris-spar-penge-med-netflix-i-din-tv-pakke

Underholdning til hele familien

Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har Netflix noget til dig. Og der kommer hele tiden nye titler til.

#underholdning-til-hele-familien

YouSee anbefaler - Storfilm på Netflix

Har du popcornene, så har Netflix filmen 

#yousee-anbefaler-storfilm-paa-netflix
#-heading

YouSee anbefaler - Masser af serier

Der er sci-fi, satire, sitcoms og meget meget mere.

#yousee-anbefaler-masser-af-serier

Til børn og barnlige sjæle

Få masser af populær underholdning til familiens yngste og de lidt ældre

#til-boern-og-barnlige-sjaele
#bland-netflix-ind-i-din-tv-pakke

FAQ - Værd at vide om Netflix med YouSee

 1. Hvordan virker Netflix med Bland Selv fra YouSee?

  Når du vælger Netflix ind i dit Bland Selv-abonnement fra YouSee, kan du se alle de populære film og serier på dit tv, din tablet, mobil og pc. Du kan bruge dit login direkte i Netflix-appen. Men vi har også lagt Netflix ind som kanal i tv-boksen, så du nemt kan zappe fra dine andre tv-kanaler til Netflix.

 2. Hvordan ser jeg Netflix på tv-boksen?

  Netflix ligger som kanal i tv-boksen. Du skal bare tænde tv-boksen, finde Netflix blandt dine kanaler, og så kan du se alle de populære film og serier. Og med få klik på din fjernbetjening kan du nemt zappe fra alle dine tv-kanaler hen til Netflix.

 3. Hvordan finder jeg Netflix på tv-boksen?

  Du finder Netflix ved at trykke Menu på din fjernbetjening og så på menupunktet Kanaler. Her finder du Netflix og en række andre genveje til de kanaler, du har valgt med Bland Selv.
 4. Kan jeg se Netflix uden YouSee Tv-boks?

  Ja, du kan se alle film og serier på Netflix-appen på din mobil og tablet. Og du kan også logge ind på din pc via din webbrowser.
 5. Kan jeg bruge mit nuværende login til Netflix?

  Hvis du allerede har en konto hos Netflix og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så kan det godt lade sig gøre. Det kræver bare lidt tålmodighed.

  Når du vælger Netflix gennem Bland Selv, så skal du bruge en mailadresse til at oprette en Netflix-konto. Og den mailadresse må ikke allerede være i brug hos Netflix på en aktiv konto. Du skal derfor opsige dit nuværende abonnement hos Netflix, hvis du vil bruge et eksisterende login. Når abonnementet er udløbet, kan du genbruge din mailadresse og fortsætte med dine profiler og lister hos Netflix.

  Du kan også sagtens oprette en helt ny konto hos Netflix gennem Bland Selv, og komme i gang med det samme.

 6. Kan jeg beholde mine lister og profiler? 

  Du kan beholde dine lister og profiler, hvis du genbruger en mailadresse, som allerede har været brugt til en Netflix-konto. Du kan læse mere i punktet Kan jeg bruge mit nuværende login til Netflix?
 7. Hvilken slags abonnementer kan jeg vælge?

  Du kan vælge mellem tre typer Netflix-abonnementer igennem Bland Selv. Når du har Bland Selv bruger du point når du skal vælge nye kanaler eller streamingtjenester. Antallet af point du skal bruge for at få Netflix afhænger af, hvilken abonnementstype du vælger, og hvilket Bland Selv-abonnement du har.

  Netflix Basis – her kan du se på en skærm ad gangen

  Netflix Standard – her kan du se på to skærme samtidigt, og der er mulighed for HD

  Netflix Premium – her kan du se på fire skærme samtidigt, og der er mulighed for Ultra HD

 8. Hvor mange enheder kan jeg se Netflix på?

  Hvis du vælger Netflix Standard eller Netflix Premium, så vil du kunne se på flere skærme samtidigt. Netflix Standard giver dig op til to skærme samtidigt, og med Netflix Premium er det op til fire skærme.

 9. Er Netflix gratis hos YouSee?

  Netflix er ikke gratis hos YouSee, men du betaler for dit Netflix-abonnement gennem regningen for din tv-pakke. Du skal bruge mellem 4 og 15 af dine point i din Bland Selv tv-pakke for at vælge Netflix. Fordelen er, at du sparer en ekstra udgift væk om måneden, fordi Netflix indgår i din tv-pakke. Og du kan også nemt og hurtigt skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, så du har Netflix en måned og HBO Nordic eller Viaplay den næste.

 10. Hvor mange profiler kan jeg have på min Netflix-konto?

  Du kan oprette op til fem profiler på din Netflix-konto. Med forskellige profiler kan du favoritmarkere, indstille aldersgrænse, se din streamingaktivitet og meget mere. Du får også personlige anbefalinger ud fra, hvilke film og serier, du har set før.

 11. Hvor mange brugere kan se Netflix samtidigt?

  Antallet af brugere, der kan streame samtidigt, variere alt efter, hvilken type Netflix-abonnement du vælger.

  Netflix Basis – en bruger kan se ad gangen.

  Netflix Standard – to brugere kan se samtidigt, og der er mulighed for HD.

  Netflix Premium – fire brugere kan se samtidigt, og der er mulighed for Ultra HD.

 12. Hvor er Netflix billigst?

  Det er en fordel at have Netflix som en del af din tv-pakke hos YouSee. Du sparer en udgift væk om måneden ved siden af din tv-pakke. Og du får en mere fleksibel løsning, hvor du kan bytte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud.

 13. Netflix eller Viaplay eller HBO Nordic - Hvilken tjeneste skal jeg vælge?

  Netflix, Viaplay og HBO Nordic er tre forskellige streamingtjenester med hver sit udvalg af populære film og serier. På Netflix kan du se 'The Crown' og 'Dronningegambit', på Viaplay kan du se 'Greys hvide verden' og 'Bones', mens du på HBO Nordic kan se 'Game of Thrones' og 'The Handsmaid’s Tale'. Ja, vi ved, at valget er svært.

  Men vi har gode nyheder. Du behøver faktisk slet ikke bestemme dig for enten Netflix, Viaplay eller HBO Nordic. Med et Bland Selv Tv & Streaming-abonnement kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, som du ønsker. Så kan du have Netflix én måned, Viaplay den næste og HBO Nordic den næste efter det.

#faq-vaerd-at-vide-om-netflix-med-yousee