Bland Netflix ind i din tv-pakke

Netflix i tv-pakken

Se The Crown på Netflix nu

Se Netflix nemt med din tv-boks

Vi har gjort det nemt for dig at se Netflix på den store skærm. Vi har nemlig lagt Netflix ind på din tv-boks. Det betyder, at du zapper direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i din tv-pakke, til Netflix. 

Du kan selvfølgelig også bruge din Netflix-app. Så har du altid underholdning lige ved hånden.

 

Vælg Netflix

#se-netflix-nemt-med-din-tv-boks
#har-du-ikke-tv-hos-yousee
#-heading
#yousee-anbefaler-heading
#bland-netflix-ind-i-din-tv-pakke

Værd at vide om Netflix

 1. Hvordan finder jeg Netflix på tv-boksen?

  Du finder Netflix ved at trykke Menu på din fjernbetjening og så på menupunktet Kanaler. Her finder du Netflix og en række andre genveje til de kanaler, du har valgt med Bland Selv.
 2. Kan jeg bruge mit nuværende login til Netflix?

  Hvis du allerede har en konto hos Netflix og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så kan det godt lade sig gøre. Det kræver bare lidt tålmodighed.

  Når du vælger Netflix gennem Bland Selv, så skal du bruge en mailadresse til at oprette en Netflix-konto. Og den mailadresse må ikke allerede være i brug hos Netflix på en aktiv konto. Du skal derfor opsige dit nuværende abonnement hos Netflix, hvis du vil bruge et eksisterende login. Når abonnementet er udløbet, kan du genbruge din mailadresse og fortsætte med dine profiler og lister hos Netflix.

  Du kan også sagtens oprette en helt ny konto hos Netflix gennem Bland Selv, og komme i gang med det samme.

   
 3. Kan jeg beholde mine lister og profiler? 

  Du kan beholde dine lister og profiler, hvis du genbruger en mailadresse, som allerede har været brugt til en Netflix-konto. Du kan læse mere i punktet Kan jeg bruge mit nuværende login til Netflix?
 4. Hvilken slags abonnementer kan jeg vælge?

  Du kan vælge mellem tre typer Netflix-abonnementer igennem Bland Selv. Når du har Bland Selv bruger du point når du skal vælge nye kanaler eller streamingtjenester. Antallet af point du skal bruge for at få Netflix afhænger af, hvilken abonnementstype du vælger, og hvilket Bland Selv-abonnement du har.

  Netflix Basis – her kan du se på en skærm ad gangen

  Netflix Standard – her kan du se på to skærme samtidigt, og der er mulighed for HD

  Netflix Premium – her kan du se på fire skærme samtidigt, og der er mulighed for Ultra HD

 5. Kan jeg se Netflix på flere skærme samtidigt?

  Hvis du vælger Netflix Standard eller Netflix Premium, så vil du kunne se på flere skærme samtidigt. Netflix Standard giver dig op til to skærme samtidigt, og med Netflix Premium er det op til fire skærme.
#vaerd-at-vide-om-netflix