Faktuel underholdning med National Geographic +

National Geographic+ giver dig mulighed for at udforske alle dele af vores historie, natur og univers gennem et stort udvalg af spændende indhold fra verdens største faktuelle brand.

Det er nemt at se med. Alt du skal gøre er at vælge National Geographic+ i din Bland Selv-pakke.

Bland din egen tv-pakke


Fascinerende indhold fra verden omkring os


National Geographic+ er en faktuel streamingtjeneste spækket med indhold, der tager udgangspunkt i den verden der omgiver og interesserer os.

Det er let at navigere i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier. Indholdet er inddelt i dynamiske og spændende temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere.

National Geographic+ er til dig, som interesserer dig for alt mellem himmel og jord

Streamingtjenesten indeholder mere end 650 dokumentarprogrammer og programserier, og der kommer løbende nye til. På National Geographic+ kan du derfor se alle de yndlingsserier, som du kender fra National Geographic. Og masser af serier og dokumentarer, som ikke tidligere er blevet vist. 

Indholdet på National Geographic+ spænder vidt – så uanset om du er interesseret i de store verdenskrige, biler, rummet og rumrejser, naturen fra det dybeste hav til de højeste tinder eller dyreliv i alle afskygninger, så er der noget for dig her. Derudover sørger streamingtjenesten for at være aktuel i sit udvalg, så det altid afspejler årstider, højtider og relevante begivenheder.

Tag med på rumkoloni på den røde planet


Se Mars på National Geographic+
Se Mars med National Geographic+
Lige nu kan du blandt andet se de to første sæsoner af dokudramaet ’Mars’, en fiktionsserie om en koloni på den røde planet, og der er også kendte titler fra National Geographic som ’Undersøgelse af flystyrt’, ’Nazi megakonstruktioner’, ’Fanget i udlandet’ og ’Biler i nød’.

Tag din underholdning med dig


Du kan se National Geographic+ på alle dine skærme.
Når du vælger National Geographic+ med Bland Selv, så får du fri adgang til streamingtjenestens indhold på alle dine skærme. Så får du frit valg til både vælge, hvad du vil se, og hvor du vil se det henne. Og du kan også se med når du er på ferie i EU.

Download YouSee Tv & Film-appen

 


Prøv at blande din egen tv-pakke


Se hvordan du kan blande din egen tv-pakke med både tv-kanaler og streaming-tjenester, og se hvilken pakke vi anbefaler dig.


Bland din egen tv-pakke