Børnenes favorit

Min Bio giver dig håndplukket og lærende kvalitetsunderholdning til børn i alderen 0-8 år. Du får ubegrænset adgang til mere end 1000 film og serieafsnit – alt sammen med dansk tale! Hver fredag er der nye afsnit og film at glæde sig til.

Alt du skal gøre er at vælge Min Bio i din Bland Selv-pakke.
 

Læs mere om Bland Selv

Til store og små


Du kan trygt slippe dit barn løs i Min Bios underholdende univers, og der er udvalgt særligt indhold til hver aldersgruppe.

0-2 år: Til de helt små er der serier med korte afsnit og uden tale. Børnene får også sjove sanglege, som de kender fra vuggestuen.

3-6 år: Levende eventyr og lærerige fortællinger, hvor børnene kan tage en pause og lære nyt på samme tid.

7+: De store børn får spænding og action med velkendte figurer, men det er ikke for farligt for de mindste at kigge med.
 

Der er sjov for børn i alle aldre med Min Bio
Se Kiwi & Strim, Zack & Quack og Ninjago: Masters of Spinjitzu med Min Bio

Spillefilm


Karlas Kabale, Valhalla, Krummerne, Far til fire, Snøvsen og En som Hodder er alle sammen gode bud på fredagsfilm, der kan samle hele familien i sofaen.
Vælg mellem mange gode spillefilm til fredagshyggen med Min Bio
Se Far til fire på hjemmebane med Min Bio

Populære serier


Lad børnene finde deres egne favoritter blandt nye og populære serier. De store hits lige nu er Masha og Bjørnen, LEGO og Barbapapa.
Se børnenes favoritserier og film med Min Bio
Se Masha og Bjørnen med Min Bio

Min Bio er med på bagsædet


Serier på Min Bio kan også ses offline! Download og tag dem med jer i hele verden uden at bruge internet eller mobildata.
Se alt det sjove indhold - også når I er offline

Tag Min Bio med på ferien


Se Min Bio på alle familiens skærme
Se Iqbal og den hemmelige opskrift med Min Bio

Med Min Bio i din tv-pakke får du fri adgang til underholdningen, på alle de skærme I har. Så er der altid rigeligt at vælge imellem - uanset om I er på hjemme, på farten eller helt ude af landet. Og vil børnene se en film eller serie, som I ikke kan se offline, så er det ikke noget problem. I kan nemlig streame al indhold på Min Bio - også når I er på ferie i EU.


Download YouSee Tv & Film-appen

 

 

Bland din helt egen tv-pakke


Det er nemt og hurtigt at blande din tv-pakke med både streamingtjenester og tv-kanaler. Her kan du prøve at blande løs, og se hvilken pakke vi anbefaler dig.


Bland din egen tv-pakke