Bliv en del af YouSee’s kundepanel

Hjælp os med at skabe endnu bedre produkter og kundeoplevelser ved at blive en del af vores kundepanel

#saadan-fungerer-kundepanelet

Vind præmier, når du tester

Hver gang du deltager i en online test, deltager du automatisk i lodtrækningen om fede præmier. Og deltager du i en test på vores hovedkontor, får du altid et gavekort, fx til Gavekortet.dk, med hjem som tak for hjælpen.

#

Har du spørgsmål, før du tilmelder dig?

Så send os endelig en mail på kundepanel@yousee.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

#
#hvorfor-vaere-med-i-et-kundepanel

Værd at vide om kundepanelet

 1. Hvem kan deltage i kundepanelet?

  Alle med et YouSee-abonnement kan blive medlem af kundepanelet. Vi vil meget gerne høre dine input – uanset om du er vild med teknik eller synes, det er lidt besværligt.

 2. Hvem er med i kundepanelet?

  Vores kundepanel består af mænd og kvinder i alle aldre. Nogle har mange abonnementer hos os – andre har kun et enkelt. Fælles for dem alle er, at de gerne vil være med til at påvirke nye produkter og services.

 3. Hvordan fungerer undersøgelserne?

  Tit foregår det sådan, at du modtager en mail med et link til et spørgeskema eller noget nyt, vi gerne vil have, at du tester. Det kan fx være en ny artikel på vores hjemmeside eller en ny funktion på vores selvbetjening. Det kan også foregå sådan, at du bliver inviteret ind på vores hovedkontor til et interview.

 4. Hvordan modtager jeg præmier?

  Hvis du deltager i en test på vores hovedkontor, får du din præmie med hjem med det samme – fx et gavekort til Gavekortet.dk. Hvis du tester hjemmefra, trækker vi lod om en præmie, og du får besked via mail, hvis du er den heldige vinder.

 5. Hvordan melder jeg mig til?

  Du tilmelder dig kundepanelet via dette link. Linket fører dig videre til en tilmeldingsside hos vores samarbejdspartner Preely. Det tager kun 30 sekunder at tilmelde sig. Og du kan til enhver tid framelde dig igen.

#vaerd-at-vide-om-kundepanelet