Se 'Game of Thrones' med tv fra YouSee

Se 'Game of Thrones' med tv fra YouSee

Stream alle episoder af 'Game of Thrones' på HBO Nordic med et tv-abonnement fra YouSee

Stream alle episoder af 'Game of Thrones' på HBO Nordic

#se-alle-8-saesoner-af-game-of-thrones-paa-hbo-nordic
#anmeldelse-93-stjerner-paa-imdb

Fantastiske karakterer

I løbet af serien 'Game of Thrones' møder man nogle fantastiske karakterer. Serien rummer rigtigt mange forskellige karakterer, og det er derfor vigtigt at holde tungen lige i munden. Man møder blandt andet søskendeflokken, Tyrion Lannister, Cersei Lannister og Jaime Lannister, der gør alt i deres magt for, at komme til tronen.

Jon Snow

Jon Snow (Kit Harington) er en af seriens helt store helte. Snow voksede op i Winterfell i Norden. Han er Ned Starks uægte søn, og bliver kaldt “bastard”. 
Selvom 'Game of Thrones' rummer mange hovedpersoner, så er der ingen tvivl om at Jon Snow hører til i toppen, og han er én af de mest populære karakterer i serien.

 


Daenerys Targaryen alias Dragemoder

Daenerys Targaryen (Emilia Clark) er en af de mest populære karakterer i serien. Hun er kendt for at være “the mother of dragons”, da det er hendes karakter der vækker dragerne til live igen. Hun bliver i serien tvunget til at gifte sig med høvdingen Khal Drogo, i bytte for en hær og bliver stammens prinsesse Khaleesi. Hendes karakter bliver beskrevet som stærk, selvsikker og modig.

#fantastiske-karakterer
#danske-skuespillere
#bland-selv-tv-pakke-ved-yousee