Se alle kampene fra EM 2020

─ på Viaplay, TV3-kanalerne, DR1 og DR2 med tv fra YouSee

Se de danske drenge på din hjemmebane

Danmark er på hjemmebane, når EM 2020 bliver sparket i gang. Og det er du også. Du kan nemlig se alle turneringens 51 kampe – også alle dem med de danske drenge – når du har tv fra YouSee. Det er DR og TV3-kanalerne, der deles om at vise EM-kampene. Og har du streamingtjenesten Viaplay i din tv-pakke, får du her alle kampene fra EM 2020 samlet ét sted.

#se-de-danske-drenge-paa-din-hjemmebane
#bland-dig-til-alle-em-kampene
#em-har-aldrig-staaet-skarpere

Tag EM 2020 med dig overalt

Du kan selvfølgelig se alle de store opgør på din tv-skærm – men vidste du, at du også kan se Ronaldo, Hazard, Mbappé og alle de andre verdensstjerner på din mobil, tablet og pc? Hent din YouSee Tv & Film-app med det samme –så er du altid klar til kamp. Uanset om du er derhjemme eller på farten.

Pssst... Har du et mobilabonnement hos YouSee, så er der ingen dataforbrug* når du bruger Tv & Film-appen på din mobil.


 

#tag-em-2020-med-dig-overalt

Værd at vide om EM 2020

 1. Hvorfor hedder det stadigvæk EM 2020?

  Ja, det er lidt forvirrende, at det stadigvæk hedder EM 2020, når der nu står 2021 i kalenderen. Men den europæiske fodboldorganisation, UEFA, har valgt at holde fast i turneringens oprindelige navn. 2020 markerer nemlig 60-års jubilæet for den første EM-slutrunde, og UEFA har derfor valgt at beholde EM 2020-navnet som en fejring af den runde fødselsdag. Derudover har UEFA også tænkt på miljøet. De har nemlig valgt den bæredygtige løsning, som betyder, at der ikke skal produceres nyt materiale i kæmpestore mængde for at rette turneringsnavnet til. I stedet kan man bruge alt det materiale, der allerede lå klar sidste år. 

 2. Kan jeg se alle kampene med det danske landshold hos YouSee?

  Ja! Du kan se alle de danske kampe hos os. Det er DR1 og TV3, som viser Danmarks kampe ved EM 2020, så du kan se alle de danske kampe, og heppe på Kasper Hjulmands udvalgte, uanset hvilken tv-pakke, du har.

  Har du også streamingtjenesten Viaplay i din tv-pakke, så får du her alle turneringens 51 kampe samlet ét sted.

  Har du ikke tv fra YouSee, så kan du læse mere om Bland Selv her.

 3. Hvem viser EM-kampene?

  De mange spændende opgør til EM bliver delt imellem tv-kanalerne TV3, TV3+, TV3 Sport,  DR1 og DR2. Du kan også se samtlige 51 kampe på streamingtjenesten Viaplay. Her får du nemlig hele EM-festen samlet ét sted.

  Mangler du nogle af kanalerne i din tv-pakke eller har du ikke tv fra YouSee, så kan du læse mere om Bland Selv her.

 4. Kan jeg se EM i Ultra HD (4K) hos YouSee?

  Ja, det kan du godt. På V sport ultra HD kan du se alle de EM-kampe, som vises på TV3-kanalerne, i Ultra HD (UHD/4K) – dog med undtagelse af de runder, hvor to kampe spilles samtidigt. For at få den ultimative billedkvalitet skal du have et UHD/4K tv, og hvis du har en tv-boks, skal den understøtte UHD/4K. Du kan se, hvordan en sådan tv-boks ser ud her:

  Kanalen V sport ultra HD findes både i Mellem- og Fuldpakken og kan desuden tilvælges i Bland Selv for bare 1 point. 
   
  Har du Viaplay igennem Bland Selv, kan du se alle kampene – på nær i de runder, hvor flere opgør spilles samtidigt - i UHD på Viaplay-appen. Læs mere her.
 5. Hvilke lande er med til EM 2020?

  Der er i alt 24 lande, som har kvalificeret sig til EM. Det er:

  Belgien
  Danmark
  England
  Finland
  Frankrig
  Holland
  Italien
  Kroatien
  Nordmakedonien
  Polen
  Portugal
  Rusland
  Schweiz
  Skotland
  Slovakiet
  Spanien
  Sverige
  Tjekkiet
  Tyrkiet
  Tyskland
  Ukraine
  Ungarn  
  Wales
  Østrig
 6. Hvor længe varer EM 2020?

  EM 2020 bliver sparket i gang den 11. juni kl. 21.00 med åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien. Og de nye europamestre bliver fundet efter finalens slutfløjt den 11. juli kl. 21.00. Så med 51 kampe fordelt på en måneds tid, har vi en kæmpemæssig fodboldfest at se frem til!

#vaerd-at-vide-om-em-2020