Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Populære programmer på Viasat Series

Se The Affair

The Affair sæson 4

The Affair udforsker de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære uden for ægteskabet. Det provokerende drama skildres både fra den mandlige og kvindelige synsvinkel – og de disse forskellige fortolkninger både vildleder og fængsler.
Se The Office (US)

The Office (US) sæson 1-9

Hylende morsom og hjerteskærende komedie, der følger dagligdagen på kontoret hos papirproducenten ’Dunder Mifflin Paper Company’ i Pennsylvania. Her får vi frit udsyn til livet hos en håndfuld sløve kontormedarbejdere, deres daglige kampe, rivaliseringer og akavede situationer.
Se Chicago P.D.

Chicago P.D.

Chicago P.D. følger de ansatte ved 21. politidistrikt i Chicago, som sætter deres liv på spil for at tjene lokalsamfundet. Jobbet indebærer et ansvar med følger, der rækker langt uden for arbejdspladsen.
Se Billions

Billions sæson 3

Midt i New Yorks magtkorridorer kæmper to ærkerivaler om herredømmet: Den målbevidste, koldblodige statsadvokat og den skarpsindige, kalkulerende milliardær Bobby ’Axe’ Axelrod.
Se Counterpart

Counterpart sæson 1

Howard Silk er ansat hos et spionagentur hos FN. Da han opdager, at FN skjuler en indgang til en parallel verden, bliver han trukket ind i intriger og kommer i fare. Den eneste, han kan stole på, er hans pendant fra den anden verden.
Se NCIS

NCIS

I dette populære politidrama følger vi den amerikanske flådes efterforskere fra afdelingen NCIS med specialagent Gibbs i front. Gibbs og hans team løser alle sager fra mord og mishandling til terrorisme og spionage.

Se Ekstrakanalen på farten


Du kan selvfølgelig se månedens Ekstrakanal på din tv-skærm - men du kan også se al den gode underholdning på din mobil, tablet og pc. Hent din YouSee Tv & Film-app så har du altid din underholdning lige ved hånden – også når du er på farten.