Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Populære programmer på Nickelodeon

Se Hunters hemmelighed på Nickelodeon

Hunters hemmelighed

Den oprørske forældreløse Max får en sidste chance, da han kommer i pleje hos det velhavende Hunter-ægtepar. Heldigvis er Hunter-parret venlige, og de fire børn, de allerede har adopteret, får Max til øjeblikkeligt at føle sig hjemme. Men da plejeforældrene samme nat forsvinder, er det op til Max og hans nye søskende at løse mysteriet.

Se Svampebob Firkant på Nickelodeon

SvampeBob Firkant

NYE AFSNIT!

Den gule svamp, SvampeBob bor på havets dyb i undervandsbyen Bikini Bunden. Han er en voldsomt energisk og optimistisk fyr, der arbejder som kok, og laver de bedste burgere på havets bund. Sammen med sin bedste ven, den lyserøde søstjerne Patrick, roder han sig gang på gang ud i de mest skøre og spændende eventyr. 
Se Alvin og de frække jordegern på Nickelodeon

Alvin og de frække jordegern

NYE AFSNIT!

Alvin og de frække jordegern er helt almindelige børn. De går i skole, har huslige pligter og lektier, skændes som søskende jo gør, og holder udsolgte koncerter for millioner af fans. Åh, fik vi nævnt, at de er internationale rockstjerner?
Se Blaze og monstermaskinerne på Nickelodeon

Blaze og monstermaskinerne

NYE AFSNIT!

Blaze og monstermaskinerne er en interaktiv animeret børneserie om Blaze, verdens bedste bil, og hans bedste ven og chauffør, AJ. Sammen oplever de altid nye eventyr, hvor de er nødt til at tage sig af den onde Crusher igen og igen. Heldigvis opfinder de altid nye tricks for at klare deres udfordringer.
Se Abby Hatcher på Nickelodeon

Abby Hatcher

NYE AFSNIT!

Abby Hatcher er en serie for de mindste, der følger Abby og hendes forunderlige fusslingevenner, som bor sammen med hende på familiens hotel. Fusslingerne roder sig ofte ud i skøre eventyr, og derfor må Abby komme dem til undsætning. Hun får heldigvis masser af hjælp fra sin bedste ven, fusslingen Bozzly. 
Se Top Wings på Nickelodeon

Top Wing

Top Wing er en action-eventyrlig serie for de mindste, der følger et hold ivrige unge fugle, som træner på Top Wing-akademiet. De fire bedste venner, Swift, Penny, Rod og Brody, er dristige kadetter, der gør alt, hvad de kan, for at hjælpe indbyggerne på Paradiso Island. Uanset om de flyver gennem himlen, suser gennem junglen eller glider over vandet, lærer Top Wing-teamet, at de kan klare alt sammen!

Se Ekstrakanalen på farten


Du kan selvfølgelig se månedens Ekstrakanal på din tv-skærm - men du kan også se al den gode underholdning på din mobil, tablet og pc. Hent din YouSee Tv & Film-app så har du altid din underholdning lige ved hånden – også når du er på farten.