Disney Channels XTRA er topunderholdning til børnene

Med streamingtjenesten Disney Channels XTRA får I adgang til et kæmpe udvalg af de bedste serier fra Disney-kanalerne. Og som det ikke var nok, så får du også hele tre Disney-kanaler i din tv-pakke.

Alt du skal gøre er at vælge Disney Channels XTRA i din Bland Selv-pakke.


Bland din egen tv-pakke

 

Favoritserier for børn i alle størrelser


Disney Channels XTRA er en streamingtjeneste, som giver jer timevis af underholdning og masser af afsnit fra de mest populære børneserier. Derudover får I også adgang til kanalerne Disney Channels, Disney XD og Disney Junior. Så er der altid noget til børnene uanset, hvor store eller små de måtte være. Disney Channel viser populære serier som Miraculous, Raven's Home og Ducktales. På Disney XD er sikre hits til familiens lidt større børn, som Star Wars Rebels, Milo Murphys Lov og Phenias & Ferb. Og til de lidt mindre viser Disney Junior favoritter som Hvalpevenner, Pyjamasheltene og Vampirina.

Og der er ekstra i vente, hvis du vælger Disney Channels XTRA. I kommer nemlig først i køen og får også eksklusiv adgang til nye seriepremierer og nye sæsoner, inden de bliver vist i tv.

Se populære serier for børn og barnlige sjæle
Se Star Wars Resistance,  Penny on M.A.R.S. og Pyjamasheltene med Disney Channels XTRA

Se Disney Channels XTRA på alle dine skærme

 

Se Disney XTRA på alle dine skærme
Se Disney XD,  Disney Channel og Disney Junior med Disney Channels XTRA 
Vælg Disney Channels XTRA og få fri adgang til børnefilm- og serier på alle jeres skærme. Så har der masser af underholdning - uanset om I er på sofaen eller på farten. Og I kan også tage kanalerne med på ferie i EU.

Download YouSee Tv & Film-appen

 


Prøv at blande din egen tv-pakke


Se hvordan du kan blande din egen tv-pakke med både tv-kanaler og streaming-tjenester, og se hvilken pakke vi anbefaler dig.


Bland din egen tv-pakke