The Good Doctor

Med YouSee Tv får du masser af eksklusiv underholdning - uden det koster ekstra. The Good Doctor (IMDB-score 8,4) var den mest sete dramaserie i USA sidste år, og nu kan du se den helt eksklusivt hos os. Serien er lavet af skaberen bag "House", og handler om den autistiske læge, Shaun Murphy, der prøver at passe ind blandt sine kolleger og redde liv på samme tid. Du kan se hele første sæson via YouSee Tv-boksen, på tv.yousee.dk og i YouSee Tv & Film-appen.

 

Se alle afsnit

 

Herunder finder du nogle smagsprøver af serien, så du kan se, om den er noget for dig. Vi er ikke i tvivl - sommerens nye favoritserie er landet!  

Hvad kræver det at være en god læge?
Hvad sker der, når autisme møder arrogance?
Virker sarkasme som løgn for dig?
Taknemmelighed har mange ansigter

Sådan finder du det, du gerne vil se

Brug søgefunktionen, når du ved, hvad du vil se

Ved du, hvad du vil se – men er det svært at finde i mængden? I toppen af vores menu finder du funktionen Søg. Prøv fx at skrive The Good Doctor i søgefeltet. Så bliver der søgt på tværs af tv-programmer, i tv-arkivet, og efter film, serier og lejefilm med den titel. Så kan du hurtigt og nemt finde det, du leder efter.

 

Find dine favoritter lynhurtigt

Er der en serie, du følger med i hver uge? Eller et program du gerne vil kunne finde hurtigt frem? Så kan du markere det som en favorit ved at trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen eller på hjerteikonet. Så kan du nemt finde det frem igen under Min Side. 

 

Vi hjælper med at inspirere

Har du brug for inspiration til, hvad du skal se? Så har vi masser af anbefalinger til dig. Under menupunktet Tv finder du fx de mest populære programmer lige nu, tv-redaktionens anbefalinger og eksklusive programmer, som du kun kan se hos os. Vil du hellere se en god film eller serie? Så finder du et hav af muligheder under menupunkterne Serier og Film. Find inspiration i de mange forskellige temaer såsom Bryllup, True Crime, De fede 80’ere, Danske Darlings og meget andet.

 

Navigationen er den samme, uanset om du ser med fra din tv-boks, YouSee Tv & Film-appen eller tv.yousee.dk.