Se VM på alle skærme – i hele EU

Er fjernsynet optaget? Eller skal du i sommerhus under finalen? Bare rolig – med tv fra YouSee kan du nemlig tage din underholdning med dig, uanset hvor du er. Og vi giver dig fri data til at streame fra mobilen hele sommeren!

Se kampene på mobil, tablet og pc

Det eneste det kræver for at se tv på mobil eller tablet er, at du installerer YouSee Tv & Film-appen. Den fås både til Android og iOS og kan hentes i Google Play og App Store. Kom godt i gang, og læs mere her. Ser du med fra din pc? Så kan du gøre det direkte fra tv.yousee.dk

 

Fri data i Danmark hele sommeren

Har du YouSee Mobil med inkluderet data i dit abonnement? Så har du ovenikøbet også fri data på mobilen i Danmark hele sommeren. Så kan du streame løs både i sommerhuset og på stranden – uden begrænsninger. Læs mere her.


Koster det ekstra?

Det koster ikke ekstra at tage dine tv-kanaler, dine streamingtjenester og din musik med i hele EU. Men er du ikke på wi-fi, kan der være omkostninger forbundet med den mobildata, du bruger. Hos YouSee får du fri data i Danmark hele sommeren. Har du ikke YouSee Mobil, skal du kontakte din udbyder for at høre nærmere om datapriser.


Tag din tv-pakke med dig i hele EU

Du kan endda tage al din underholdning med, når du rejser indenfor EU. Det betyder, at du kan streame alle kampe, alt det live-tv og alle de film og serier, der hører med i dit YouSee Tv-abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande. Læs mere her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem får fri data hele sommeren?

Vi giver fri data til alle eksisterende kunder, der har data inkluderet i deres mobilabonnement, og som har bestilt YouSee Mobil før den 24. maj. 2018. Fri data gælder i perioden 1. juni til og med 31. august i år. Det koster ikke noget, og det sker automatisk. Fri data er kun til brug i Danmark og inkluderer ikke Mobil Bredbånd. Du kan læse mere på https://yousee.dk/mere-mobil

Hvor meget data må jeg bruge i EU?

Har du et YouSee-mobilabonnement med EU-roaming, kan du bruge op til 10 eller 15 GB, afhængigt af dit abonnement. Du modtager en sms, når du er ved at have opbrugt de GB, du har inkluderet. Når de er opbrugt, betaler du 0,06 kr. pr. MB, du bruger. Du kan tjekke, om du har EU-data i dit mobilabonnement på Mit YouSee. Har du ikke YouSee Mobil, skal du kontakte din udbyder for at høre nærmere om datapriser i EU.

 

Hvad hvis jeg ikke har EU-data i mit abonnement?

Du kan altid streame løs, hvis du er forbundet til et trådløst netværk (wi-fi). Så bruger du ikke data fra dit mobilabonnement.

 

Hvordan ser jeg mine tv-kanaler og streamingtjenester?

Du kan se de tv-kanaler og streamingtjenester, du har adgang til med dit tv-abonnement, med YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk. Læs mere om, hvordan du kommer i gang her.

 

Hvor meget data kræver det at streame?

Streamer du uden at være forbundet til et trådløst netværk (wi-fi), bruger du mobildata. Vi har lavet en forbrugsguide, der fortæller, hvor meget data du egentlig bruger, når du benytter forskellige streamingtjenester. Har du YouSee Mobil, har du streame ubegrænset fra mobilen i Danmark hele sommeren.

 

Kan jeg streame min tv-pakke fra Rusland?

Nej, vi har kun rettigheder til at vise vores tv-kanaler indenfor EU. Du kan altså ikke se tv via YouSee Tv & Film-appen i Rusland. Til gengæld har vi sat prisen ned på mobildata i Rusland, så du kan uploade billeder og bruge mobilen – uden at skulle bekymre dig om regningen. Læs mere her.

 

Driftsinformation under VM

Driller signalet? Hvis du oplever problemer med tv-signalet, kan du følge vores driftsinformation her.